Mennyire jó minőségűek a Tescos barkácsgépek?
Nem ismerem az általad írt márkát(nekem Kress van).
A dekopírfűrész az a szerszám,amiből szerintem ne vegyél olcsó gépet!
Ha akarsz egy íves vágást,vagy egy nyílegyenest,egy olcsó géppel az illesztési pontatlanságai miatt lehetetlen lesz szép vágás vele.Viszi a fűrészlapot minden felé,csak jól nem.
Ha pl.egy bútorlapot vágsz egy rajz alapján,a hátulja akár mm-kel is nagyobb,vagy kisebb lesz.
KEVÉS PÉNZ....KEVÉS ZENE. Szóval mind Kinai sz.r Ha nem csak egy alkalomra kell akkor vegyél márkás gépet.
Azoknak van szervíze és alkatrészutánpótlása is!!! A Tescosoknak még az sincs!
Narancssárgát ne vegyél, az a legrosszabb.... (Bár ezt valószinű az OBI-ban vettem.
A sarokköszörű nagy rázza a kezet, hamar zsibbaszt.
A fúró állandóan füstszagot produkál, nem merem használni.
Én egy teszkós TIP-et használom régóta, ez jó.
Dekopírból Sparky-t már 10 éve (elég sokat), ez is olcsó teszkós, ez nagyon szeretem (bútorokat, hintalovat, gyerekjátékokat építettem, elég sok alakos kivágásom volt.)
Nem minden sz...r, ami kínai. Számos német cég beszállítója Kína. Nekem vannak nagyon sz... és igen jó kínai eszközeim.
DEKOPÍRHOZ csak márkás lapot (vastagot) érdemes használni.
Utolsó! Persze, ez nyilvánvaló és nem is vitatta szerintem senki. Ma már szinte mindent Kínában gyártanak. Sőt, a márkás dolgok egy jó rész is kínai gyártósoron készül.
Kínában is tudnak minőséget gyártani, ha azt kérik tőlük.
Azért én a Boschra se mondanám, hogy egy világbajnok márka lenne. Főleg a zöld burkolatúakra.
Egyébként pont a Boschnak van Miskolcon is gyára. Pár hónapja vettem egy ütvefúrót, azon az áll hogy "made in Hungary". De nem hiszem, hogy amit Kínában gyártanak Bosch, az annyival rosszabb lenne, csak a felirat miatt.
Ugyan az a szabvány, ugyan az a gyártósor, ugyan az a minőségellenőrzés. Csak pár ezer kilométerrel arrébb van. A "xangchingfang" fantázinevű gépek elhiszem hogy rosszabb minőségűek, mert ott se liszensz, se európai irányítás, minőségellenőrzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!