Jó minőségűek az IKEA konyhabútorok? (kép)
Farostlemezből vannak.. Ez az egy, ami aggaszt. Az Ilyen bútorok is lehetnek jók? Egyébként nekem nagyon tetszik (fém lábak nélkül) csak kíváncsi lennék, hogy akinek hasonló van, mik a tapasztalatai vele. Nem válik le ez a fedő rész a farostról? Könnyen tisztítható?
Köszönöm a segítséget!
mmint a fólia? nem válik le. ezekre a konyhákra elég sok év garit vállalnak. mielőtt tönkremenne, már rég kimegy a divatból.
ha ennyire zavar a farostlemez, akkor csináltass igazi fából, de gondolom azért választottad ezt, mert nincs pénzed fára. a régi házgyári konyhabútorok is lemezből vannak valahol még 30 év után is tartják magukat.
a konyhabútornál a munkalap a legfontosabb, van kitéve a legnagyobb igénybevételnek.
a fém lábakat pedig takaróléccel tudod eltüntetni.
Pár évtizedet simán kibírnak, ha vigyázol rájuk.
Én most egy nagymamától örökölt panelban lakom, még az eredeti, 1970-ben beépített konyhabútort használom. A pult már lett cserélve azóta, de a korpusz még teljesen jó. Pont most gondolkozom, hogy egyszerűbb lenne újrafóliázni, mint kicserélni.
Szóval bátran vedd meg szerintem, annyi hogy ne legyen szabadon, fólia nélküli része, mert azt kikezdi a víz.
Egyébként lehet, hogy idővel, évek múlva itt-ott megindul a fólia, de barkácsáruházakban lehet venni élfóliát, amivel pár perc alatt ki lehet cserélni. Konkrétan rá kell vasalni (íves felületeknél meg hajsütővassal vagy hajszárítóval és egy fém rúddal kell rámelegíteni). A lapokra meg sima öntapadós fóliát lehet kapni, ami nem csak akkor jó, ha feljön az eredeti fólia, hanem akkor is, ha pl. megunod a színét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!