Férfiak! Melyek azok a szerszámok, amelyek megtalálhatók a háztartásotokban?
Itt minden van, fúró, sarokcsiszloló, tényleg minden.
Szükség is van rá, nálunk hetente elromlik valami :D
Villáskulcs készlet 5-32 -ig
Csavarhúzó készlet 30 db kb, különbözőek.
Dugókulcs készlet 2 db egy 1/4" és egy 1/2" -os.
Imbusz és torx készlet, kalapácsok 4 méretben.
Fogók kb 10 db, különbözőek, derékszög, vízmérték, vonalzó,...
Huhh sok minden... de egy biztos, kéziszerszámokból és gépekből sosem elég! :)))
panel...
csavarhúzón kivül nem igazán van
kalapácsként a kloffoló funkcionál
a kocsihoz kellő szerszámok a kocsiban vannak
nagyon sok minden, pedig senkinek sem kell a munkájához egyik szerszám sem...
villáskulcskészlet 2 teljes(6-27)meg kb. még 50-60 kulcs, a legnagyobb ha jól tudom 45-ös:)
pár krovaszett, 1 fúró, 1 nagy és 2 kisflex, elektromos hegesztő, diszuhegesztő, 2 fix köszörű, sok csavarhúzó, pár kalapács, fogókból is van vagy 10 db.
pár spéci kucs autóhoz, biciklikhez...
és ezeket elég sokat használjuk is...
helyre van csak szükség:)
csavar meg vezeték az nem szerszám, de ha szerszám van azoknak is kell lenni, mert nem lehetne mit csinálni.azokból is vannak, főbb méretekből 10-17/19 anya egy nagy konzervesdoboznyi szóval van anyag
Vannak olyan dolgok, amik nélkül nehéz élni, néhány csavarhúzó, kalapács, valami kenőanyag (pl. gépzsír v. WD), 8-10-13-17-es kulcsok, fogók.
Én saját magam szeretem csinálni a motoromat, sokszor az autót is, meg persze csaptelepek, szekrények, ajtózárak, szóval mindent.
Ahogy valaki írta szerszámból sosem elég, én is begyűjtöm amihez hozzájutok, sajnos a boltokban egyre jobban el vannak szállva az árak. Van 20-25 csavarhúzóm, villás- és csillagkulcsokból egy kisebb ládányi, mindenféle fogó, csavarozóbitek (Torxtól a TriWing-ig mindenhez), tucatnyi kalapács (mindenféle fejkiképzéssel), fúrószárak, két fúrógép, köszörűgép, sarokcsiszoló...
Dekopírfűrész, gyalugép és ilyenek nincsenek, azt kölcsön szoktam kérni. Szerszámot szabad, anno a nagyanyám megmondta: "Gyerek, két dolgot nem kérsz kölcsön az életben: valakinek a barátnőjét és motorkerékpárt". :D
Kalapács, villáskulcs több méretben, csavarhúzók(csillag és lapos fejű), kombinált fogó, laposfogó, csőfogó, franciakulcs, krova készlet.
Fúró, sarokcsiszoló.
Kenőanyagok, csavarlazító, szilikonspray, gépzsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!