Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálhatók még olyan 14-20 éves lányok, akik vallásosak, hisznek Istenben?
Figyelt kérdés
Szeretnék ilyen lányokkal beszélgetni, kíváncsi vagyok 1-2 dologban a véleményükre.2011. aug. 19. 19:51
1/26 anonim válasza:
hááát.. ismerek párat de szerintem elég ritka.
2/26 anonim válasza:
Én ilyen lány vagyok:) Megkérdezhetsz ha szeretnél:)
3/26 anonim válasza:
Én is ilyen lány vagyok, templomba is járok :)
16/L
4/26 anonim válasza:
én nem vagyok annyira vallásos (mondjuk jártam 3 évet hittanra) de hiszek Istenben és szoktam imádkozni
15/L
5/26 anonim válasza:
Természetesen vannak, csak lehet a környezetedben nem ilyen típusúak a lányok. perszen me azt mondom h sokan de én legalábbis sokat ismerek. Jómagam is az vagyok szóval akár magamat is ajánlhatnám de persze vannak tőlem még jobban hívők. Ráadásul az ember azt gondolná h unalmas fura lányok de nem így van mert nekik van még vmilyük ami másoknak esetleg nincs és az nem más mint a: Hitük!
Ha gondolod akkor megkérdezhetsz a "dolgokról" engem is. akár itt vagy e-mailen keresztül.
7/26 anonim válasza:
Én is hiszek Istenben, viszont templomba már sajnos csak ünnepnapokon járok... :S
Írhatsz ha gondolod...
17/L
8/26 anonim válasza:
én velük egyszerre bérmáltam le :D szal vannak
9/26 anonim válasza:
Nalunk a konfirmalason nem hiszem h volt 2 gyerek aki igazan hitt Istenben... Erdekes h itt egybol tele van az ilyenekkel :?
10/26 anonim válasza:
Én nem hiszek. Szeretnéd, ha lebeszélnélek téged is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!