Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtalálhatók még olyan 14-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtalálhatók még olyan 14-20 éves lányok, akik vallásosak, hisznek Istenben?

Figyelt kérdés
Szeretnék ilyen lányokkal beszélgetni, kíváncsi vagyok 1-2 dologban a véleményükre.
2011. aug. 19. 19:51
1 2 3
 21/26 .Daniel. ***** válasza:
19 éves lány megkérdezhetem milyen hited van? Nagyon érdekelne. Itt vagy üziben írj.
2011. aug. 23. 11:06
 22/26 anonim ***** válasza:

Hiszek abban, hogy van Isten (vagy valamiféle életerő, amit Istennek hívunk), aki segít az életünket helyes mederbe terelni. Alapvetően sok vallásból belekevertem (pl. azt kapod vissza, amit adsz, és ha jót teszel, jó dolgok történnek veled). Mindenben ott van, ezért nem szabad ártani senkinek, így sem állatnak, sem önmagunknak (ezért nem élek káros szenvedélyekkel, hiszen azzal ártok), próbálok vigyázni a környezetre. Hiszek abban, hogy ha erősen koncentrálok valamire, azt segít teljesíteni, ha megfelel a nem ártok vele kritériumnak. Nem hiszek az egyházakban, szerintem Istennek nincs szüksége templomra, adóra, szószólóra, hiszen ott van mindenben és mindenkiben. Talán így tudnám röviden összefoglalni, elnézést a zavarosságért :)

19/L

2011. aug. 23. 11:15
 23/26 .Daniel. ***** válasza:
Csak azért írtam mert gondoltam hogy valami ilyesmit fogsz írni. Örülök hogy vannak emberek akiket a nagy egyház nem tett zombivá. Na mindegy erről lehetne sokat mesélni. Elmondhatnám hogy én is úgy hiszik ahogy Te viszont én úgy hiszem mindig megkapjuk amit akarunk mert a Teremtő számára nincs "jó" vagy "rossz" mivel ha van rossz akkor azt mi hoztuk létre és mivel bennünk van a Teremtő és mindenben így ő nem fogja megszidni saját magát azért amit ő alkotott. :) Remélem érthető lett. Tisztellek a hitedért. Mit gondolsz 2012-ről?
2011. aug. 23. 11:53
 24/26 anonim ***** válasza:
2012: a maja naptár nem ismeretéből származó értelmetlen pánik, amire egy egész iparág építettek. Remélem, hogy ha valami történni fog, akkor az az, hogy végre belátják az emberek, hogy a környezet kizsákmányolása bűn, és valamelyik gyár végre felvállalja, hogy új irányt kell, hogy vegyen a technológiai fejlődés, esetleg valamelyik irányadó országban kemény környezetvédelmi törvényt hoznak.
2011. aug. 23. 12:00
 25/26 .Daniel. ***** válasza:

Olvastam 5 könyvet

Neale Donald Walsch - Beszélgetések Istennel I, II, III

Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián I,II

Miután elolvastam őket rájöttem milyen nyilvánvaló az igazság.:) Ajánlom mindenkinek mert sok kérdésre választ adnak. Még 2012-ről is amitől nem jártál messze kedves 19/L :)

2011. aug. 23. 12:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok :). Én hívő vagyok bár fiú vagyok.
2011. aug. 23. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!