Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálhatók még olyan 14-20 éves lányok, akik vallásosak, hisznek Istenben?
Hiszek abban, hogy van Isten (vagy valamiféle életerő, amit Istennek hívunk), aki segít az életünket helyes mederbe terelni. Alapvetően sok vallásból belekevertem (pl. azt kapod vissza, amit adsz, és ha jót teszel, jó dolgok történnek veled). Mindenben ott van, ezért nem szabad ártani senkinek, így sem állatnak, sem önmagunknak (ezért nem élek káros szenvedélyekkel, hiszen azzal ártok), próbálok vigyázni a környezetre. Hiszek abban, hogy ha erősen koncentrálok valamire, azt segít teljesíteni, ha megfelel a nem ártok vele kritériumnak. Nem hiszek az egyházakban, szerintem Istennek nincs szüksége templomra, adóra, szószólóra, hiszen ott van mindenben és mindenkiben. Talán így tudnám röviden összefoglalni, elnézést a zavarosságért :)
19/L
Olvastam 5 könyvet
Neale Donald Walsch - Beszélgetések Istennel I, II, III
Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián I,II
Miután elolvastam őket rájöttem milyen nyilvánvaló az igazság.:) Ajánlom mindenkinek mert sok kérdésre választ adnak. Még 2012-ről is amitől nem jártál messze kedves 19/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!