Milyen minőségűek a möller szerszámok?
Az én racsnimnak a műanyag nyélborítása körbe-körbe forog. Tehát szerelni nem lehet vele, de seregélyeket ijesztegetni tökéletes. :-) (Csak azért nem dobtam még el, mert sajnáltam.)
Szóval kár még az időt is fecsérelni ilyen szerszámokra, nemhogy pénzt adni értük. Csak az idegeskedés és a bosszúság van velük. Érdemesebb drágább, de lényegesen jobb minőségű szerszámot beszerezni mindenkinek.
Szaki 1986 kollégánál azért van egy kis képzavar!!!
Verto, és a Zaphir a Yato cég félprofi illetve otthoni barkácsolásra való termékcsaládja!A FESTO márka pedig a HILTI majdnem minőségben azonos megfelelője! Régi patinás márka, kimondottan ipari szerszámokat csinál.Sarokcsiszolói,és egyéb gépei az átlagembernekszinte megfizethetetlen ..Már egy jó ideje FESTOOL néven gyártanak és igen csak nem "madein Kina" :)
Abban viszont teljesen egget értünk ,hogy a MÖLLER kifejezetten piacra szánt márka ! Égy jó érzésű Magyar forgalmazó nem adja hozzá a nevét,nem véletlen hogy Vatera ,és Jófogáson próbálják értékesíteni...
De ahogy a mondás tartja: Amíg van lósz@r,addig van veréb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!