Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyenek a Wurth szerszamok?...

Milyenek a Wurth szerszamok? Megeri inkabb ott vasarolni csavarhuzo keszletet?

Figyelt kérdés
20.000 lenne a keszlet, nem tudom megerne-e beruhazni ra, vagy vegyem meg inkabb mashol olcsobban.
2012. jan. 4. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha eredeti, akkor a Würth nagyon jó minőségű szerszám.
2012. jan. 4. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
A Würth valóban elég jónak számít. De nem ártana tudni mit is tartalmaz pontosan a készlet. Én kb. 6db kereszthornyút és 4db philips-et tartok reálisnak ennyi pénzért, azt megéri megvenni. De ha kevesebb van benne, akkor szerintem túl drága.
2012. jan. 4. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
En a minap voltam Wurth-ben es elhataroztam, hogy ott veszek csavarhuzokat, mert orokos a jotallas. Igaz, hogy draga, de megeri, ha a szakmahoz kell. Hogy otthon alljon, ugy lehet olcsobbat is venni.
2012. jan. 6. 23:02
 4/5 anonim válasza:
a Würth önmagában is egy név, nagyon jó minőségű szerszámokat gyárt
2012. jan. 16. 11:45
 5/5 Scalperworm válasza:
Most én is azt vettem 12 e csavarhúzó klt 2x+ és 3x- :) 10e oldalcsípő és 2 e egy kis kalapács
2015. szept. 24. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!