Ez milyen csavar? Milyen csavarhúzó kell hozzá? Imbuszkulcs jó lenne bele csak az a gond, hogy a csavar közepén van egy kiálló rész.
a képeid nem jók nem kivehető de hanem birod beledugni teljesen az se baj csak ne hogy lesarkald
egyébként meg fogd meg a fejét patent fogóval és tekerd ki vagy vágj hornyot a fejébe és csavar húzóval kitekered az a baj hogy rossz a kép és nem látok semmit tölcs fel jobb képet így nem igazán tudok segíteni csak vaktában lövöldözök
Elég vacakok a képek, de a lényeg:
Ezek úgynevezett "szervizes" TORX csavarok, nem imbusz. Azért így gyártják, hogy csak a szervizesek tudják a készüléket bontani. Néhány szerszámboltban kapható ilyen készlet, de horror áron. Meg lehet próbálni kifúrni a torx kulcsot,(nem imbusz, mert az hatlapú, ez pedig csillag alakú!) de ha edzett, akkor nem sok az esélyed.
Ez csak a leírásodból derül ki, ez "H-Torx"..
Nekem van egy készlet....
A magasnyomású mosónak/sárga/ az egyik csavarja is ilyen.Valamint 1-2 fűszegélynyírónak.
Azt szöggel nem töröd ki,az biztos.Nekem van egy ilyenem.ezzel szedtem ki !
De elvesz a garancia !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!