Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Leáll a láncfűrészem. Mi...

Leáll a láncfűrészem. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Alko 35/35 benzines láncfűrész. Szivatóval indul, de gázadásra leáll. Melegen gázra sem indul. Segitsetek, mi lehet a probléma? Hozzáértők ötleteit várom, mert szeretném magam megbütykölni, de már nincs ötletem mi lehet a probléma. Köszönöm.
2011. febr. 2. 14:31
1 2
 1/19 anonim válasza:
Olaj?
2011. febr. 2. 14:45
 2/19 A kérdező kommentje:
Olaj van benne. Nem megszorul, mert felpörög, de utána gázadáskor mégis leáll, nem fullad hanem mintha gombbal leállítanám. A benzinszűrőt is levettem.
2011. febr. 2. 14:52
 3/19 anonim válasza:
ha hagyod kicsit járni? mondjuk pár percet és csak akkor adsz neki gázt?nekem is volt már ilyen egyszer:S
2011. febr. 2. 16:03
 4/19 A kérdező kommentje:
Automata szívatós, pár percig jár, megszívja magát, akkor azért áll le, de annak más hangja van.
2011. febr. 2. 16:23
 5/19 anonim ***** válasza:

Gyertya baja volt az enyémnek.De ne tudd meg,mit szívatott.Nézd meg azt is,viccen kívül.

Mellé adta a szikrát,rendesen.A szakszervíz nem vette észre,hogy milyen baja van,mindig erre arra fogták rá(olajos a keverék,szűrük stb,de sose lett jó,csak fizettem mindig)

A szomszédom jött rá.Új korában se volt jó,ugyanez volt a baja,mint amit leírtál.

Sőt olyan is volt,amikor el se indult,meg olyan is,hogy nem pörgött ki.

A keverékbe meg a legjobb a Stihl vagy a Makita én ezt használom(50-es keverékkel,már egy éves a gép)azóta nincs baja.

Az enyém MTD és nagyobb fajta,most nem tudom pontosan.

2011. febr. 2. 17:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem a gyertyát, jó helyre adja a szikrát. Annyit elértem, hogy szívatóval nagyon felpörög, le is kell állítanom.
2011. febr. 2. 18:59
 7/19 anonim ***** válasza:
El van dugulva a benzin bemenet. Gondolj bele,ha egy régebbi kismotornál/pl.babetta,simson/,ha elzárod a benzincsapot,miután kifogyott a benzin a karburátorból(alólról)--felpörög a motor,és úgy áll le.
2011. febr. 2. 19:29
 8/19 A kérdező kommentje:

Az összes csövet kifújattam komresszorral. Logikusan úgy tűnik el van dugulva, de nincs. :(

Azért köszönöm....Még írjatok ha van ötlet, mert mindent kipróbálok.

2011. febr. 2. 19:41
 9/19 anonim ***** válasza:
kevés levegőt kap / vagy sok benzint, mindkettő baj. ha olajos kormos koszos a gyertya sok benzin. ez is lehet.
2011. febr. 2. 20:06
 10/19 anonim ***** válasza:

Kicsi/ túl nagy a szikraköz?

Érdemes megnézni a gépkönyvbe h kb mennyinek kellene lennie..

2011. febr. 2. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!