Leáll a láncfűrészem. Mi lehet a gond?
A kompresszoros művelet nem volt valami jó ötlet!
A benzincső nem igazán tud eldugulni mert elvileg a tankban lévő végén van egy szűrő. Viszont ezen a szűrőn a nagyon finom kis szemcsék átjuthatnak és eltömíthetik a karburátorban lévő finomszűrőt, ezt úgy tudod tisztítani ha leveszed a karbit a helyéről leszereled mindkét oldalát kiveszed a tűszelepet(csak ha jó a kézügyességed mert nem könnyű visszarakni)és a tűszelep helyére betett fecskendővel, tiszta benzinnel kimosod. Összerakásnál figyelj a membránokra, a tápszivattyú membrán belül van a szintszabályzó pedig a kívül, tehát a tömítés és a fedél között.
Lenne nekem is néhány kérdésem: kb. milyen idős a gép, mennyit ment, idáig jó volt, csavargatta valaki a karburátor állító csavarjait, van e rajta kézi benzin pumpa és hogy néz ki az automata szívató (egy képet róla tudsz fel rakni)?
Ha így sem boldogulsz vele írj privátot és segítek akár skype-on akár telefonon, lehet csak be kéne állítani a karbit, ami különben egyszerű 5-10 perces feladat.
Üdv, egy favágó!
Az egyik hozzászóló írta, hogy a gyertya nem jó helyen adja le a szikrát. Erre te hogy azt megnézted és jó.
Javasolnám hogy inkább cseréld ki a gyertyát mert lehet hogy nyomás alatt adja le rossz helyen. és hiába nézed kívül mindig jól adja le. Jártam már így.
A szimeringet kár megnézned egy két éves gépen,mert annak nem lehet baja,főleg nem fog eltörni mivel gumiból van!
A Hibát inkább a karburátor környékén keresném.Található benne két membrán azt mindenképpen cseréld ki,mert nem nagy tétel árban,ehhez le kell szerelni a karbit.Valaki írta ,hogy lehet fel van lazulva a csavarja.Ennek a gépnek típushibája hogy minden lelazul róla pl. karburátor,olajszivattyú,szívócsonk (hőhíd).Ezért én az összes csavart kitekertem annó ami a blokkban volt és menetrögzítővel bekenve tekertem vissza.Azóta tökéletesen üzemel mindenféle hiba nélkül.Ja és nekem eltörött a szívócsonk is az is hasonló hibát produkált.Kb a felénél körberepedt,szószerint leesett a karburátor róla.
Üdv
Nekem is hasonló gondom volt ugyanezzel a típussal.
Nagy valószínűséggel a gyújtótekercs ment tönkre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!