Miért melegedett fel a szivattyú a szilárd tüzelésű kazánon, amikor nem fűtök? A búgásra lettem figyelmes, a lakásban is lehetett hallani. Lementem a pincébe és forró volt, miért?
1. fölöslegesen ment, és valószínűleg halódik;
2. lekapcsolod a villanyórán a kismegszakítót, fogsz egy elemlámpát és egy csavarhúzót, és kikötöd a vezetéket a szívattyúból, és a végét betekered szigetelőszalaggal.
nem a szivattyúból kötjük ki és szigeteljük, hanem a másik(megtáplálás) végét kötjük ki.végén megbabrálja valaki a fesz alatti végeket.
valóban egy kapcsoló lenne az igazi megoldás és egy motorvédő.
" nem a szivattyúból kötjük ki és szigeteljük, hanem a másik(megtáplálás) végét kötjük ki.végén megbabrálja valaki a fesz alatti végeket. "
Szerinted egy laikus megtalálja a másik végét?! Esetleg van egy dobozban több kötés -láttam már néhány furcsaságot- és kapásból nem tudja követni a vezetéket.
Ha úgy csinálták meg, hogy nem lehet megtalálni a másik végét, akkor le kell vágni a kezeit annak aki kötötte!
De ha nagyon nem megy, akkor el kell hívni azt az embert akinek megvan a tudása, tapasztalata és az eszközei a javításhoz.
"Ha úgy csinálták meg, hogy nem lehet megtalálni a másik végét, akkor le kell vágni a kezeit annak aki kötötte! "
Attól nem oldódik meg a gondja, nem véletlenül írtam a legegyszerűbb megoldást, utána hívhat ampervadászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!