Schell WC öblítő egyfolytában öblít, mi lehet a baja?
Ilyen van fent:
Vízköves volt és kicsit eresztett is, vagyis öblítés nélkül is szivárgott a víz a wc-be. Szétszedtem és vízkőoldóztam, megtisztogattam. Szépen le is jött róla ezzel nincs baj. A gond vele az hogy most hogy összeraktam egyfolytában öblít teljes erővel. Ahogy rányitom a főcsapot egyből öblít és e nyomógombjára semmit se reagál. A nyomógombja könnyen mozgatható. A betétjét azt nem szedtem szét így abból nem is hiányozhat semmilyen alkatrész. Mitől öblít folyamatosan?
Meglett miért ereszt. A vastagabbik tömítése ennek a régebbi schell dugattyúnak bőrből van :) Látszik is a képen és ez elöregedett már. Leírásban olvastam, hogy bőr de ezt nem gondoltam volna így futó pillantással guminak néztem. Az újakon már fehér műanyagból van.
saját
újabb
Amúgy ha ereszt ennek is van benne szerepe. Ha túlzárja akkor a víznyomás felnyomja a szelepet.
Köszönöm a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!