WC öblítő szelep probléma. Vadonatúj belső részt vettem bele és mégis folyik. Mi lehet a hiba?
A képeken látható öblítő szelep a nyomó részénél öblítésnél folyik. Vadonat újat tettem bele 4-ezerért, de úgyn úgy folyik csepeg mint a régi. Mit lehetne tennem ?
Majdnem olyan a szelep mint a második kép, csak rézből készült.
Esetleg előfordúlhat, hogy a szelep foglalata a rossz, ugyanis 35 éves már, és ez idő alatt elkophatott ?
Köszönöm a válaszokat.
Vegyél gumialátét készletet (egy zacsiban többféle méret is van), próbáld meg még azzal.
Esetleg jól kapott rá a menetre? Mert akkor is folyhat.
Vagy teflon szalag? Vagy egy kis hagyományos kóc?
Bocsi, én csak nő vagyok, de már szerelgettem. Hátha bejön valamelyik megoldás.
Már bocs, de a két képen szereplő dolog két külön dolog.
Az első képen egy általában elterjedtebb márkájú a Schell szelep néven ismert nyomógombos öblítőszelep. A második képen meg egy Higiénia WC tartály öblítőszelep van.
Ha neked az első képen szereplő ( Schell szelep) van akkor annak az oldalán van egy csavar azon tekerjél egy kicsit. Ezzel a csavarral szabályzod a víz nyomását, áramlását, mert valószínű túlságosan nagy nyomással jön a víz azért csap vissza a nyomógombnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!