Lakásfelújítás során miért kell 2 napig egyfolytában a falat püfölni?
Figyelt kérdés
A szomszéd már az agyamra megy. El nem tudom képzelni, milyen lakásfelújítási munkához szükséges ez.2010. dec. 1. 09:22
1/17 anonim válasza:
Ha igy tartja kedve, miert ne csinálja... lakotelep pfffejjjj!!!!
2/17 anonim válasza:
Lehet csempét vernek. Az pedig nem két nap :(
3/17 anonim válasza:
Csempét vernek, áramot húznak, csövet cserélnek, kaprgatják a tapétát.Toleráns ember lehetsz, ha két nap alatt kikészültél:)
4/17 A kérdező kommentje:
Toleráns vagyok, de már vagy 1 hónapja folyamatosan felújít valaki. A másik szomszéd reggel 6-kor kezdett el csempét verni vagy nem tudom mit. Kicsit idegesítő egész nap a püffögést hallgatni felülről.
2010. dec. 1. 09:40
5/17 BlackSword válasza:
Amikor elkezdik, akkor mennj el sétáln egy kicsit... ez ilyen... A lakásfelújjítás macerás munka... Csempeleverés, padlófelszedés, vezetékezés, huzalozás... Ezek mind bontással járó munkák... Esetleg ott van még a nyílászárócsere, bár az gyorsan megvan...
6/17 anonim válasza:
Kismillió dolog járhat zajjal a felújítás során. A panel az ilyen, vagy nem tudtad, mikor odaköltöztél? :)
7/17 A kérdező kommentje:
nem panel, hanem bérház..
2010. dec. 1. 09:58
8/17 anonim válasza:
Az meg sajnos még rosszabb a panelnél, tapasztalat. Ott valóban minden áthallatszott, ehhez képest a panel csendes, mint a sír.
Sajnos a szomszéddal nem tudsz mit tenni, esetleg vegyél egy pár füldugót, az elég hatékony, valamint ha a tv-t fejhallgatóval nézed, az is.
9/17 BlackSword válasza:
Na most a panel hogy fér össze a bérházzal??
A kettő nem igazán üti ki egymást...
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!