Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lakásfelújítás során miért...

Lakásfelújítás során miért kell 2 napig egyfolytában a falat püfölni?

Figyelt kérdés
A szomszéd már az agyamra megy. El nem tudom képzelni, milyen lakásfelújítási munkához szükséges ez.
2010. dec. 1. 09:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
Ha igy tartja kedve, miert ne csinálja... lakotelep pfffejjjj!!!!
2010. dec. 1. 09:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csempét vernek. Az pedig nem két nap :(
2010. dec. 1. 09:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Csempét vernek, áramot húznak, csövet cserélnek, kaprgatják a tapétát.Toleráns ember lehetsz, ha két nap alatt kikészültél:)
2010. dec. 1. 09:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Toleráns vagyok, de már vagy 1 hónapja folyamatosan felújít valaki. A másik szomszéd reggel 6-kor kezdett el csempét verni vagy nem tudom mit. Kicsit idegesítő egész nap a püffögést hallgatni felülről.
2010. dec. 1. 09:40
 5/17 BlackSword ***** válasza:
66%
Amikor elkezdik, akkor mennj el sétáln egy kicsit... ez ilyen... A lakásfelújjítás macerás munka... Csempeleverés, padlófelszedés, vezetékezés, huzalozás... Ezek mind bontással járó munkák... Esetleg ott van még a nyílászárócsere, bár az gyorsan megvan...
2010. dec. 1. 09:50
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
Kismillió dolog járhat zajjal a felújítás során. A panel az ilyen, vagy nem tudtad, mikor odaköltöztél? :)
2010. dec. 1. 09:56
 7/17 A kérdező kommentje:
nem panel, hanem bérház..
2010. dec. 1. 09:58
 8/17 anonim ***** válasza:

Az meg sajnos még rosszabb a panelnél, tapasztalat. Ott valóban minden áthallatszott, ehhez képest a panel csendes, mint a sír.

Sajnos a szomszéddal nem tudsz mit tenni, esetleg vegyél egy pár füldugót, az elég hatékony, valamint ha a tv-t fejhallgatóval nézed, az is.

2010. dec. 1. 10:21
 9/17 BlackSword ***** válasza:

Na most a panel hogy fér össze a bérházzal??

A kettő nem igazán üti ki egymást...

2010. dec. 1. 10:50
 10/17 anonim ***** válasza:

panelház: [link]

bérház: [link]

sztem az igazán hangos püfölést a legjobban megépített házakban is lehet hallani.

füldugó. erre nincs más módszer.

2010. dec. 1. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!