Lakásfelújítás során miért kell 2 napig egyfolytában a falat püfölni?
Figyelt kérdés
A szomszéd már az agyamra megy. El nem tudom képzelni, milyen lakásfelújítási munkához szükséges ez.2010. dec. 1. 09:22
11/17 BlackSword válasza:
Gondolom nekem szántad a linkeket...
A panel, az egy építési mód, a bérház pedig helhasználási mód...
De ne mennjünk bele a szakmai vitába...
Vannak egy házban szabályok, és ha reggel 6-kor kezdi, akkor szerintem nyugodtan szólhatsz, mert ilyen korai kezdést biztos nem engedélyezett a lakóközösség...
Nálunk pl hétköznap 8-20ig, valamint hétvégén 10-18ig lehet zajosan bontani...
12/17 anonim válasza:
ez tény, csak a pórnép a polgári stílusú házakat bérháznak is hívja.
nem vitázni szerettem volna. pár éve még nekem is volt közöm a szakmához.
13/17 anonim válasza:
Állj neki te is, majd megtudod. Komolyan. Én se hittem volna milyen lassan megy. Amúgy kitartást, sajnállak. Én is tudom, hogy ez milyen rossz. Mi is laktunk olyan helyen, ahol minden este neki álltak fúrni. Mindegy volt hétköznap vagy vasárnap este.
14/17 anonim válasza:
Menj át és segíts, hamarabb végeznek!
15/17 A kérdező kommentje:
2010. dec. 2. 08:53
16/17 anonim válasza:
Miért akadsz ki?Egy lerobbant lakás(rengeteg ilyen van)minimum 3-4 hét mire elkészül.Családi házba kell költözni,vagy tűrni mert egyszer neked is fel kell újítanod a lakásodat.Vagy hagyod lepusztulni mert te olyan kultúrált emberi lény vagy,hogy a sz@r lepukkant lakásban is eléldegélsz:)?
17/17 anonim válasza:
Két nap? Egy hónap? Én már 3 éve hallgatom a szomszéd zaját(gyöngytyúk, papagájok, kakasok, kutyák, autók) Fél éve füldugóval élek, és már kikészültem teljesen(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!