Schell WC öblítő egyfolytában öblít, mi lehet a baja?
Ilyen van fent:
Vízköves volt és kicsit eresztett is, vagyis öblítés nélkül is szivárgott a víz a wc-be. Szétszedtem és vízkőoldóztam, megtisztogattam. Szépen le is jött róla ezzel nincs baj. A gond vele az hogy most hogy összeraktam egyfolytában öblít teljes erővel. Ahogy rányitom a főcsapot egyből öblít és e nyomógombjára semmit se reagál. A nyomógombja könnyen mozgatható. A betétjét azt nem szedtem szét így abból nem is hiányozhat semmilyen alkatrész. Mitől öblít folyamatosan?
Néztem a nyomógombját és ha nincs rajta víznyomás akkor kicsit könnyebben mozog de amúgy ez jónak tűnik. Ezt rosszul írtam hogy könnyen mozog. Érezhetően a rugója rugózik benne ha nyomkodom. Képen összehasonlítottam és a rugója is kilóg amennyire kell.
Így néz ki csak az enyémen az a fehér alaktrész fekete gumiból van. De amúgy ilyen.
Amikor rácsavarom a felső gombját már akkor nyomódik is a rugója. Még is ereszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!