Akkus csavarbehajtóból milyet vegyek? Javaslatokat várok, árral, ha lehet!
Nem is szabad rá sokat áldozni, ha csak alkalmanként használod. Erre a célra a legolcsóbb is megteszi.
Számíts arra, hogy -ritka használat esetén előbb- egy-két év alatt cserélni kell az akkukat, amit nem biztos, hogy kapni fogsz. Ráadásul van, hogy többe kerül mint egy új gép!(ez saját tapasztalat)
A profi/márkás gépeknél más a helyzet, de az áruk magánembernek egy kicsit húzós, főleg ha ritkán használja.
Nekem otthon valami tesco gazdaságos van, pont azért, mert kb. kéthavonta veszem elő. 2 éves, az akksija már újkorában is tré volt, de annyira nem, hogy ne tudjak vele 20 csvart behajtani. Javaslom az einhell-t, ár-érték rányban jók a cuccaik.
Én meg azt mondom, hogy ha teheted, vegyél nomrálisat, mert gagyival még azt a havi 10-20 csavart is kínkeservvel, szentségelések árán fogod behajtani.
Én egy Bosch márkájút vettem, abból is egy erősebb, de még nem profi márkát, azt hiszem, hogy 20000 körül volt, de álom vele dolgozni! Megnéztem, egészen pontosan ilyenem van:
Meg fogod bánni, ha gagyit veszel, ezt 100% garantálom.
T. Almeida
Ez még tescos-ra is igaz (tapasztalat) :)
Még annyit hozzátennék a témához, hogy ha fontos, hogy akkus legyen, akkor már megérné Neked egy lítium akkus gép. Így nem lesz gond, hogy ritkán használod.
Azt írod hogy van fúrógéped. Amennyiben ezen a gépen a nyomógomb fordulatszabályozóval el van látva, akkor felesleges bármilyen akkus dolgot venned.
Egy ilyenre kell csk beruháznod, amit befogsz a elektromos fúrógép tokmányába, és ennél tökéletesebb csavarbehajtó nem igen van. [link]
( Megjegyzem, ha csak nem a ház tetején , egy lábon egyensúlyozva akarod használni. :) :). A vezeték miatt.)
Több ezer csavart behajtottam már, mindenféle géppel, de még sosem éreztem szükségét a nyomatékhatárolónak. Sőt , tulajdonképp számomra felesleges is. A bitfej egyszer sem "ugrik meg" a csavar fején. Kis gyakorlással, és érzéssel simán megoldható.
(nem vitázni szeretnék, csak leírtam , hogy ilyen is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!