Társasházban lakunk (Győr) és le szeretnénk váltani a közös képviselőt valaki másra, aki a pénzéért még el is végzi a munkáját. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy megy a folyamata? Hol lehet másik közös képviselőt találni?
Esetleg ha valaki név szerint tud ajánlani valakit itt Győrben, az nagyon jó lenne. Mert ez a nő nem csinál semmit se, ha kérünk valamit, akkor hónapokat kell arra várni, hogy egyáltalán megmozduljon.
Köszi!
Mi is idén januárban váltottunk. Először is kell egy lakógyűlés ahol mindenkinek egyöntetűen ki kell állnia a váltás mellett. Majd írásban felszólítani a közös képviselőt, hogy minél hamarabb hívjon össze lakógyűlést. Ezeket még előtte kell, hogy a lakók egymás közt rendezzék, hogy tényleg akarják-e utána intézkedjetek.
Még menet közben szét kell nézni a többi képviselő cég között és elmenni, beszélgetni velük, mit csinálnak, mit értek el eddig a többi háznál pl. felújítások, hogyan dolgoznak, mennyiért, stb. A többi ház lakóival is el lehet beszélgetni. Mi is így tettük és azóta jobb helyet találtunk de én pesti vagyok szóval nálatok nem vagyok ismerős. Egyébként a mostani képviselőnek el kell számolnia és egy meghatározott időpontban minden iratot, elszámolást átadni a következő képviselőnek, ezért érdemes először keresni valakit, aki el is vállalja, hogy már konkrétumokkal menjetek "gyűlni".
Legjobb az, ha január elsejétől megy a szerződés az új képviselővel. Akkor szépen az egész évet lezárva tudja átadni. Mi is év végén váltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!