Valaki ikerhazban lakik es a szomszed hetente felont a garatra es ejszaka dorbezol az elitelendo magatartas. A "jo" szomszedom tobb even keresztul atepiti a hazat, (falakat dont) nem lehet nyugodni miatta mi a teendom? Valaszokat megkoszonom.
Ha éppen dorbézol, kihívhatod a rendőrséget. Udvariasan lépnek fel, és kérik, hogy tartsa be az emberi együttélés szabályait. Szólhatsz a jegyzőnek, a hivatal kiküld neki egy levelet, amelyben idézik neki a csendháborítással kapcsolatos paragrafusokat. A fal mellé teszel egy nagy teljesítményű hangfalat, s ha feltehetően már alszik, akkor rákapcsolod - nekünk ez bevált.De viszonylag normális pasi volt.
Elköltözöl.
Én értem a "kérdésed"!
Nálunk is ilyen helyzet van, a szomszéd, 30 éve építheti a lakást, valamibe mindig belefognak, és maguk barkácsolják meg! Hetekig, dolgoznak egy -egy projekten, ami állat zajjal jár! És ezt éveken át csinálják már!
Hogy mit lehet csinálni, nem tudom.. szerintem semmit! Esetleg ha netán éjjel vagy ünnepnap, vagy vasárnap állnak neki, azért akkor lehet szólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!