Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehetne maximalizálni...

Hogyan lehetne maximalizálni a beton tömegét?

Figyelt kérdés
Mit és milyen arányban kellene használnom ahhoz, hogy megkötés után a lehető legnehezebb legyen? (súlyzóhoz kellene)
2010. okt. 14. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Így nem érsz sokat, mert nem tudod megnövelni a tömegét, másrészt használj sűrűt, finom homokból és sok cementből készültet, különben könnyen szétmállik. Én is így csináltam 4 éve, most viszont ólomöntésen gondolkozok, csak kevés az ólmom, de legalább van szén XD
2010. okt. 14. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Tök jó ötlet a bon de mi lenne ha vasat raknál bele? az nem nehezebb? Csak kérdem. Én is kíváncsi vagyok rá.
2010. okt. 14. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:
A beton azért lenne jobb, mert a vasat nehezebb beszerezni, ráadásul a súlyzóhoz nehezen tudnám alkalmazni. Vagy netán olvasszam meg? :)
2010. okt. 15. 08:07
 4/4 anonim ***** válasza:
tedd bele a betonba.
2010. okt. 16. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!