Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ennek a hirdetőnek nem túláraz...

Ennek a hirdetőnek nem túlárazottak as termékei?

Figyelt kérdés

[link]

Esetleg ha én is ennyiért adnám az ilyen cuccokat akkor én is eltudnám adni ennyiért ezeket? Lehet meg is gazdagdnék bellőle?

2022. júl. 22. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Sosem jutna eszembe ezeket a kacatokat pénzért árulni, de az se, hogy erről egy kérdést kiírjak.
2022. júl. 22. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van köztük, ami túlárazott, és vannak reálisak is, viszont akkoris mind kacat, én nem foglalkoznék velük!
2022. júl. 22. 23:19
 3/8 anonim válasza:
100%
Hát pl. egy klopfolót bőven veszel szerintem 5000 ft alatt, és az övé még használt és "problémás" is, jelentsen ez bármit :D
2022. júl. 23. 04:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek olyan kacatok amikből az emberek 90%-a újat vesz, ha szüksége van rá. Ilyen árakon csak árulni fogod!!!
2022. júl. 23. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimegyek a fémgyűjtőbe, a hirdetésben szereplő tételek 2/3-át össze tudnám guberálni... Ingyen.
2022. júl. 23. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Ezt valószínűleg egy öregember árulja. Tipikusan ők azok, akik megélték, amikor ezek a dolgok újak voltak, és nem hajlandóak elfogadni, hogy ezek kukába valóak, mindemellett szerintük hasonló értékeket képviselnek.

Valamennyire meg tudom érteni őket, tíz év múlva mi is nehéz szívvel dobnánk hulladékgyűjtőbe a most félmilliós iPhone 13 Pro Maxot.

2022. júl. 23. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

* ...hogy ezek kukába valóak, mindemellett szerintük hasonló értékeket képviselnek, mint új korukban.

Nagyon gáz, hogy nincs a gyakorin hozzászólás szerkesztése lehetőség, akár csak 2-3 percig.

2022. júl. 23. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Lényegtelen, hogy túlárazottak-e vagy sem. Majd a hirdető módosítja elképzeléseit, ha akarja, ugyanis a hirdetés ingyenes és feltehetően nem pénzért akarja meghosszabbítani őket, hanem inkább feltölti újra. Persze, ha nincs jobb pénzkereseti lehetősége, mint idejét a jofogas hirdetések kreálására fordítani, akkor érthető az igyekezete.
2022. júl. 24. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!