Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyire reálisak az alábbi...

Mennyire reálisak az alábbi m2 árak? Túlárazott lenne?

Figyelt kérdés

Egy festői árajánlat.

Munkadíjak:

3x glettelés + csiszolás: 2500 Ft/m2

3x (fehér) festés: 1600 Ft/m2

tapéta bontása: 1500 Ft/m2

gépi előcsiszolás: 300 Ft/m2

mélyalapozás: 300 Ft/m2

Veszprém megye. És ebben nincs benne az anyagdíj.

Köszönöm a válaszokat!

2022. máj. 12. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyit kérnek, amennyit akarnak, akkor is lesz munkájuk. Amugy reális. Mondjuk mind a glettelés mind a festés szerintem két rétegben is ok.
2022. máj. 12. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Mivel manapság már semmihez sem értenek az emberek -vagy csak lusták- ezért az iparosok annyit kérnek amennyit nem szégyellnek.

Anyaggal együtt ki fog jönni vagy 10ezer Ft-ra négyzetmétere.

Nemrégiben ennyiért még házat építettek.

Kiszámoltad már, hogy hány m2-t festetsz ki??

(Nyugodtan számold bele a nyílászárókat, mert a festő is beleszámolja majd valamilyen röhejes indoklással.)

2022. máj. 12. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
A kettesnek: a nyilászárokat nem valamilyen röhejes indoklással számolják bele ha kiveszik akkor a spalétot számolja fm be .
2022. máj. 12. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem realis a mai arak mellett. 3x minek kell atfesteni valamit feherre? 2 soron is el kell takarnia, foleg ha frissen glettelt. Glettelest meg tudom erteni 3x mert lehet annyira szar a fal hogy 2 reteg nem viszi el a hibakat.

Ha szerinted sok akkor kerj meg 2 arajanlatot es ossze tudod oket hasonlitani.

Kar hogy 5-8 evvel ez elott sokkal kevesebbet fizettek ilyen munkaert mert akkor Magyarorszagon laktam es egy 4x4 szoba kifesteseert kb 20.000 tudtam kerni es orultem ha 1 nap alatt befejeztem. Most ugyan azert 60 ezret siman elkernek.

2022. máj. 16. 02:51
 5/6 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális a kérdés, de megosztanám a saját tapasztalataimat: nekem tavaly tavasszal, egy vidéki brigád kifestette a lakásomat 2000 Ft/m2 áron (számla nélkül). Ebben mélyalapozás, 2x glettelés, csiszolás, plafon (fehér) és fal (színes) festése volt benne.
2023. márc. 1. 10:59
 6/6 anonim válasza:
Bocsánat, az előbb kimaradt (#5 voltam) hogy a lakás budapesti volt. Tehát veszprémi lakás ennyiért irreálisan drága - még most is (Bp-en is az lenne, még most is).
2023. márc. 1. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!