Vettem egy lakást, ami apróbb felújításokat akarok csinálni azokat csináljam meg minél hamarabb? Most tudnám vagy legközelebb ősszel. Az árak nagyon fel fognak menni?
Vettem egy lakást, szerencsére felújított a nagy dolgokat tekintve: A szobákban a padlóburkolat, mindenhol máshol a járólap, a fali csempék, a teljes fürdő, wc, konyhaszekrény fel van újítva, ki is van festve.
Amiket kell még a lakással foglalkozni: Redőnyt és légkondit rakatni, modern biztonsági bejárati ajtót betenni és talán még belső szoba ajtókat is cseréltetni. Tudni kell én nyaranta kijárok külföldre dolgozni, tehát most még van másfél hónapom ezeket megcsináltatni, vagy legközelebb ősszel tudnám, miután visszajöttem az országba. Most gyorsan csináltassam meg őket, az árak nagyon fel fognak menni őszre?
Arra gondolsz akkora az emberhiány, hogy csak őszre vállalná valaki a munkát és most meg se bírnám csináltatni?
Érdeklődtem már redőnyről és biztonsági ajtóról is, mindkettőhöz ki tudnának jönni 2-3 héten belül megcsinálni. Ezek ilyen pár órás munkák úgy tudom, nem több napokig tart egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!