Kádat akarok cserélni, 2 típus között gondolkodtam?
A ravak jobb minőségűnek számít.
Megnézed a típusát a tuzepen, felmész a netre, és megnézed hogy hol olcsóbb.
Lehet hogy 80 ért is megkapod webáruházban, gondolom nem vagy nyugdíjas hogy a tüzépen vásárolj.
A lényeg, hogy meglegyen az anyagvastagsága, mert különben reped, törik, ha valaki feláll benne.
Fontos alá a láb, meg a jó aládolgozás!!
(Amúgy előlap nélkül igen ronda lesz a látvány.)
Nálam is műanyag sarokkád van és nem véletlenül van gyári előlapja.
1. Ha bármi zűr adódik, csak lepattintja az ember és könnyedén hozzáfér pl. a vízszerelő.
2. A falicsempe sem lesz olcsóbb, ha normális szakember csinálja, normális anyagokból, normális csempéből.
3. Ha íves a sarokkádad, annál feláras lesz az íves csempézése, és valami falat is kell építeni a csempe mögé.
Ha vagdosni is kell az ív miatt, akkor eléggé ronda látvány lesz a vágott éle a csempének, ráadásul mindig becsúszik egy-egy milliméter eltérés a vagdosásnál, aminek a szabálytalansága a fugáknál lesz majd erősen szembeötlő.
Amúgy ha valóban az anyagiak számítanak, akkor komplett Ravak kádat előlappal együtt -kb. 40ezerért- itt venném meg, amíg nem csap le rá másvalaki:
Szívesen.
7!
A csempézésben teljesen igazad van. Nem lesz olcsóbb.
Valóban könnyebb szerelni az előlapot, de amit én eddig láttam az mind olyan volt mint tehénen a gatya.
A csempere is lehet tenni csempeajtót az sem olcsó, a műanyag nem szép és szar szerelni (kicsi a hely) .
Használt kádat nem javaslom. Inkább gyűjts még hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!