Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek is túlárazott a...

Szerintetek is túlárazott a 11. Kerület ?

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 16:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
ha túlárazott lenne akkor nem vennének ennyien ott ingatlant. ismerősöm ment megnézni egy lakást, mire odaért 2 millióval drágább lett annyian meg akarták venni.
2021. szept. 26. 17:08
 2/16 A kérdező kommentje:

Attól még lehet túlárazott hidd el, iszonyat túlnépesedés ment ott végbe.

Milyen lakás az ahol rátesznek 2 milliót ?

2021. szept. 26. 17:15
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Vannak hirdetesek minenhol amik nevetsegesen tularazottak, ezeket sose veszik meg, de alapvetoen amit el tudtak adni az nem tularazott, sokszor verseny is van a jol arazott ingatlanert meg akar feljebb is lehet licitalni az arakat.

Az hogy er-e a 11. kerület ennyit azt meg mindenki maga dönti el, szerintem vannak nagyon jo reszei, de valoban vannak olyanok is aminel sokkal jobb ar ertek aranyu reszek vannak budapesten.

2021. szept. 26. 17:19
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

minden áru(lakás) annyit ér, amennyiért megveszik...akár két millával többér is..

Az emberek jó része televan pénzzel, tehát a lehető legbiztosabb befektetést választ...ingatlant vesz...annyiért, amennyije van.

2021. szept. 26. 19:40
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
#2: XI-ben lakom. Olyan, mint Érd, akkora a kereslet, hogy egymásra ígérnek a vevők. Én is jártam így érdi telekkel. Simán benne van, hogy egymásra licitálnak a vevőjelöltek
2021. szept. 26. 21:00
 6/16 anonim válasza:
96%
Kereslet-Kínálat
2021. szept. 27. 00:59
 7/16 A kérdező kommentje:

Én továbbra is azt gondolom túlárazott menjetek el a fehérvári úton végig vagy erre arra.

Nyilván nem sasadról meg a gellért hegyről beszélek hanem a legnagyobb részről ami Kelenföld.

Iszonyat túlnépesedés ment itt végbe és egyszerűen túl sok ember hatalmas átmenő forgalom.

Szerintem Újpest és Óbuda klasszisokkal élhetőbb és előbbi jóval utóbbi bár kevéssel de olcsóbb.

2021. szept. 27. 05:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlárazott, ennyire sz...t sem ér a forint és a fizetésünk, és ennyire túl van hájpolva a főváros, hogy boldog boldogtalan licitál egymásra putri... akarom mondani kis ékszerdobozokért, miközben vidéken hodályokat árulnak pár millióért. Csakhogy ott nincs munka meg semmi.
2021. szept. 27. 06:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó, szerinted túlárazott, értjük.

A piac szerint meg nem. Kérdés törölhető, mert nem is kérdés

A túlnépesedés meg egyáltalán nem ment végbe. Majd most jön. A Budapart még sehol nincs, a Kondorosin kívül még csak most nőnek az igazán nagy házak a Szerémi és a Budafoki között. A Galvani híd még csak terv. 2-3 év múlva fog érdemben romlani az életszínvonal, ha az infrastruktúrát nem fejlesztik hozzá a növekvő lakossághoz. De nyilván nem fogják

2021. szept. 27. 07:00
 10/16 A kérdező kommentje:

Oké 9-es te én ott éltem 9 évig most költöztem Óbudára. Végi a Kelenföld Városközpontban felhúznak hatalmas irodákra emlékeztető 'lakóépületeket' és a város ( ország? ) legnagyobb lakótelepe is ott van ( A kelenföldi ) ahol egymás hegyén hátán emberek.

A népesség szerint budapest legnagyobb kerülete 150,000+ ember és területre viszont messze nem a legnagyobb.

A lakóparkokról kintebb ( albertfalva stb ) nem is teszek említést.

Budapart jó példa, az is egy ca. 10-15,000 embert jelent pluszba ha nem többet.

Én nem azt mondom hogy rossz kerület, csak hogy aránytalanul lett drága és egyszer ez el fog laposodni.

IV. és a III. kerület sokkal jobb. Nyilván én Óbudán vettem mert olcsóbb és szerintem szerethetőbb kerület.

A XIII. is túl van árazva de ott legalább tényleg úgy érzed hogy teljesen megújul a város, olyan utcák vannak ahol csak újépítésűek vannak végig. Az más kérdés, hogy zajos, zsúfolt nem jó a levegő, de ott legalább tényleg érződik valamiféle városrehabilitáció, a XI-ben én ezt nem érzem.

A III más jellegű a IV megint más jellegű kerület, nyilván 1 az egyben nem lehet összehasonlítani.

2021. szept. 27. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!