Én meg még most is ott élek...
De már leesett, hogy az óbudai troll vagy, akinek mindig problémája van a kerülettel, szóval befejeztem
Válaszolók... hagyjátok a fenébe.
Ez már megint az Óbudai paneles szerencsétlen aki hónapok óta feltesz egy hasonló XI. kerületet ócsároló kérdést.
Olvasom itt a kommenteket, és mindenki azt írja h nem túlárazott a xi.-ker. Olyan érzése lesz tőle az embernek mintha minden amit hirdetnek, az el lesz adva. Sok a próbálkozó, aki csak azért hirdet hogy tudja mennyit ér a lakása. Nekem is volt lakásom a 11ben.jó hely, de nem ennyire. Napi szinten nézem a hirdetési oldalakat, Több éves hirdetések vannak fent. Mi ezzel a baj? Hogy a hirdetési árak alapján áraznak az emberek. És csodálkoznak ha nem megy el a lakás. A keresletről is téves elképzel~sei vannak az embereknek. Ha 6-7 hónap alatt eladnak egy lakást az már jónak számít. Pedig nem. Ilyen árszint mellett nem licitálgatnak az emberek, ezt tapasztalatból mondom. Inkább alkudnak. Akkor lehetne keresleti piacról beszélni ha nem lehetne lakást venni, mert nincs. Pedig van, mert mindenki most akar megazdagodni.
A keresletről meg csak annyit, hogy rokonok Norvégiában adtak el lakást, egy hónapja. Az eladás úgy nézett ki, hogy szombaton meghirdették az ingatlant, vasárnap már kapták az ajánlatokat, hétfőn már rá licitáltak 15%-ot a lakásra, és kedden szerződtek. Meg is vásárolták a lakást. 4 azaz 4 nap alatt!! Hogy miért? Mert nincs lakás. Itt meg van. Dögivel. Szóval mindenki döntse el mennyire van tularazva a Magyar ingatlanpiac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!