Miért old le ÁVK, ha le van kapcsolva a kismegszakító?
Figyelt kérdés
Kicseréltem egy konnektort az egyik szobában, lekapcsoltam a szoba kismegszakítóját, ellenőriztem feszültségkeresővel és fázisceruzával, hogy van-e áram a konnektorban (és a szobában), de szerelés közben valamikor mégis leoldott az ÁVK. Mi okozhatta?2021. jún. 11. 12:34
11/14 anonim válasza:
Ha vegig egy kabelben mennek, akkor igen. Ketlem hogy igy van.
12/14 anonim válasza:
Ne tedd már magadat nevetségessé. Mármint még jobban. :D ?ilyen végig? Ha fél hosszon megy a másik áramkör fázisvezetőjével együtt az összeérintendő nulla és védő akkor nem egyformát? Csak ha végig?
13/14 anonim válasza:
Szerintem itt nem en vagyok nevetseges az ertetlenkedesemmel. 🙂
Gondoltam vazolok egy valos peldat, de valoszinuleg nincs ertelme. 😉
14/14 anonim válasza:
Mit vázoltál? Össze-vissza beszélsz, aszerint, éppen mit mondok, arar próbálsz előrángatni valamit. :D
Először azt írod, hogy:
"olyan szakasz, ahol masik fazis, vagy azonos fazis masik terhelt vezetoje is egy csoben van"
Aztán meg azt, hogy
"Ha vegig egy kabelben mennek, akkor igen"
Tehát szerinted, ha csak akkor, ha végig egy kábelben mennek, akkor az nem igaz, amit előtte írtál, hogy egy szakaszon mennek együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!