Hogy lehetne rögzíteni egy falapot észrevétlenül?

Köszi, eddig ez a megoldás tetszik a legjobban.
Ja,jó lenne, de gondolom az sokkal többe kerülne.

" Viszont bútorlap helyett igényesebb lenne fából, akár táblásított fenyőből vágatni."
Ránézésre milyen különbség van? Ha a falon van fent, és nem tapogatják, akkor így is, úgy is fahatása van, nem?

Aki nem tudja megkülönböztetni a fahatású bútorlapot a fától, annak tényleg nincs sok különbség.
Szerintem szebb a fa, még ha egy viszonylag olcsó fenyőlap is az. Itt meg olyan kis mennyiségről van szó, hogy talán nem lehet jelentős árkülönbség.

15! +1
De még lehet olcsóbb is a fenyő fa anyaga ekkora méretben, mint a bútorlap + normális élfólia.
Pont ezt néztem én is. Köszi a választ mindenkinek!
Annyira nem vagyok otthon a barkácsolásban. A képakasztónsk hogy érdemes kialakítani a helyet a fában? Illetve hogy lehet pontosan kimérni, hogy az akasztók és a csavarok ugyanoda essenek?

Én úgy csinálnám, hogy először a falba csinálnám meg a csavarokat, a csavarok fejét bekenném filc tollal, vagy valamilyen festékkel, ami nyomot hagy, és felülről ráengedném a falapot úgy, ahogy majd a végleges pozíciója lesz. A csavar feje nyomot hagy a fán, így már tudni fogod, hogy hová kell esniük. Ezután rátenném az akasztót a jelölésre, és körbe rajzolnám. A helyét pedig kifúrnám pánthelymaróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!