A társasházi szomszéd rá tud csatlakozni az én gázórámra észrevétlenül, ha az óra lakáson belül van? Vagy mi lehet a probléma?
Az elmúlt egy hónapban 24m3 volt a gázfogyasztás úgy, hogy fűteni már nem fűtöttünk, a víz villanybojlerről jön, és csak főzéshez használtuk a gázt, de azt se olyan sokat szerintem, a sütőt pedig be sem kapcsoltuk. 24m3 gáz olyan 2-3ezer Ft körül jön majd ki, ami nyári gázszámlának szerintem rendben van, de mégse, mert sokallom a 24m3 fogyasztást csak főzésre.
40m2 lakás, télen 21.5-22C-ra fűtve 297m3 volt a legnagyobb fogyasztás, és a március15--április15, ahol csak fél hónapot fűtöttünk, mert enyhe volt az idő 136m2-re jött ki, ami szerintem átlagon felüli.
A szomszéd csak falbontás során tudna a te gázórád után lévő csőszakaszra rákötve gázt lopni tőled. De ezt szerintem észrevennéd :-)
Ha csak hétvégén főzöl valóban sok. De ha ettől több alkalommal, akkor nem feltétlenül.
"szomszéd rá tud csatlakozni az én gázórámra észrevétlenül"
Rossz rovatba írtál!
Menj át a problémáddal az ezotéria rovatba...
24m3 lazán elmegy főzésre.
Egyébként meg felragasztasz egy füzetlapot az óra mellé és minden nap azonos időben felírod rá az óraállást.
Ha nem főzöl/fűtesz és mégis fogy a gáz, akkor érdemes elkezdeni nyomozni.
"Holnap megy bankba és kiveszi a pénzed"
Dehogy megy, megoldja otthonról!
Hja!
Rácsatlakozik otthonról a bank vezetékére...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!