Lidlben kapható akkus fúró-csavarozó jó?
Szerintem bírni fogja a kiképzést,mert egyik ismerősöm aki "vasazik" mosógépek,stb bontásaihoz használja,plusz a ház körüli munkákra,teljesen meg van vele elégedve.
Hozzá való spirálfúró készletből a Thor-t ajánlanám 1-10mm-ig készlet,kb.2500FT.
Létezik bit,és nem hengeres szárú spirálfúró készlet is, Extol Prémium néven 1-10mm-ig,az a készlet olyan 2.000Ft alatt van kb.(nekem is van,még nem kellett használnom)
Csavar behajtáshoz Hans,vagy Bosch bit fejeket,de azt darabra kell venni,és nem árt vinni mintának egy csavart,h "ilyet akarok vele betekerni".
Nem igazán. Zsákbamacska a lidl kb mint a pepco.
Azokat a cuccokat hozzák ide amik nem mentek át a németországi ellenőrzésen
Utolsó! Minek írsz marhaságokat?
Pont ezeket árulják az olasz, a horvát és a német üzletekben is.
Idáig bármit vettem a lidlben vagy épp az 1 hónapos garancia előtt pár nappal vagy után pár nappal romlott el.
Ismerősöm vett ott kompresszort, konkrétan felrobbant, jelentős kárt okozva a lakókocsijában. Nem bírta a fala a nyomást.
Gravírozó 2 nap alatt romlott el, cipők kb pont egy hónapig jók, ruháik foszlanak.
Imbuszkulcs készletet bedarálta a biciklim, csavartam csavartam és arra lettem figyelmes hogy a vége kör lett.
Kedvencem és utolsó csepp a törölköző volt ami nem volt nedvszívó
"épp az 1 hónapos garancia előtt pár nappal "
Csak jelzem, hogy ne szedd tovább amit szedsz,
mert 3 év a garancia a Lidlben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!