Ez a parkside ütvecsavarozó megéri?
Üdv ez a ütvecsavarozó a lidl ben lesz kapható
Ez megér ennyit? Ebbe lehet fúrószárat belerakni vagy csak csavarozni alkalmas?
Minden lidl üzletben kapható lesz? A válaszokat előre is köszönöm
Az Extolnak van Bit-adapteres spirál fúrószár készlete,nem nagy pénzért.(valami 2.000Ft alatti ára van a full szettnek)
Ha sokat csavarozol előfúrás szempontjából megéri egy sima akkus fúrót venni egy ilyen géphez.
Nos, amit figyelembe kellene venned: az ütvecsavarozó lényege hogy szépen csavarja be/ki a csavart, de ha egy bizonyos nyomatékot elér az egyenletes forgómozgás akkor a forgásirányban jó nagy ütéseket mér a szerszámra. Tehát ha mondjuk négyes fúróval dolgozol és megakad (megszorul) a következő fél fordulat után már biztos hogy bele is töri neked az anyagba...(A második részére a kérdésednek)
Amúgy,ha ütvecsavarozóként használod megéri az árát. Ugyanakkor a márkás gépek drágábbak persze jobbak is. (Ez a kérdés első felére a válasz)
Szerintem a nagyobb Lidl-ekben lessz belőle,nem kell odaérj nyitásra.(harmadik rész)
Ez "imbusztokmány gyorszárral"...tehát nem lehet hagyományos fúrószárat beletenni!
Nekem ennyiért nem kellene,hisz fúrni csak 6szögletes szárú fúróhegyekkel lehetne,nincs benne két fokozat,ennyiért én sokallom.
Ne félj,mégy szerda este is lesz.
Ezt a gépet ablakosoknál tudom elképzelni,ahol a tokrögzítő csavarokat ilyennel a legjobb behajtani. Reiser,vagy gipszkarton csavarokhoz nem a legjobb választás lenne,nem igazán arra való!
Most jutott eszembe,h ha jól emlékszem szokott olyan 12V-os akkus fúró is lenni,aminek levehető a tokmánya.
Szóval ha fúrni akarsz arra is jó,ha csavart bittel behajtani,arra is...
Kb. tavaly,egy"Békés megyei" Lidiben,a saját szememmel láttam,h hegyben állt a 12V-os akkus fúró,talán 3 db-ot vittek el belőle,de a flexből csak valami 7db volt már,szinte mindenki kosarában ott volt egy flex,nem hittem el.
Szerintem nem kell aggódnod,h nem kapsz meg valamit,főleg hónap vége fele...
Nem a gép töri bele,hanem TE!
Mondjuk az is igaz,hogy egy olyan fúrószár,aminek 6szögletes a befogása,és onnattól hengeres a szára,valószínűleg merevebb,kevésbé tolerálja a kósza kézmozdulatokat.Meg drágább is...
Nincs "belevaló" fúrószár...(ütvecsavarozóba)
Olyan van amit bele tudnál tenni..
És igen beletöri,ha megakad,megszorul.
Mi nem volt érthető ?
Az hogy csak csavarozásra alkalmas, vagy az hogy nem alkalmasfúrásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!