A LIDL-es PARKSIDE szerszámgépek mennyire jók, megbízhatók?
arra jók hogy az otthon néha felmerülő dolgokat megold velük.
(nem rossz masinák)
jobbak a mint a barkácsáruházak legolcsóbb kinai belépő gépei, azok szinte egyből bedöglenek.
Nemrég vettem egy parkside élezőgépet,eszméletlenül gagyi.
Ennyi erővel a szemétbe is dobhattam volna a pénzt.
Lehet, hogy más gépeik használhatóak, de ez vicc kategória.
Van rajta kés,olló,véső és fúrószár élező funkció is amelyek egyike sem tölti be a neki szánt szerepet.
Nekem 230-as Flexem van,a köracélokat,izmos lapos vasakat,kazánlemezeket gond nélkül átvágja.
Persze normális,minőségi vágó korongra nem szabad sajnálni a pénzt.
Kollégáim is Parkside-okra vadásznak,még senkinek nem volt baja.
Élező gépes válaszolónak:
Attól,h egyik funkciója sem úgy működik,nem biztos h a géppel van baj...
Régen amikor vettem gyári vizes késélező gépet,előtte rengeteg Jutyubés videót végig néztem róla,és pár órát eltököltem a géppel mire rájöttem,h a valóságban hogy is működik az élezés.
Kb egy évre rá,magamnak építettem vizes köszörűt.
Puszta kézzel,trükközés,befogók,sablonok nélkül élezek késeket,bárdokat,húsvágó ollókat,vésőket.
Az alap gépek általában arra valóak,h rávezessenek a dolgokra,csodát nem szabad elvárni,főleg ennyiért nem...
Egy ismerősöm vasazik,Powerfix készleteket használ,elmondása szerint nagyon bírják a strapát.
Csak ajánlani tudom a Parkside-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!