Mennyire megbízhatók a Grizzly márkájú elektromos láncfűrészek?
Figyelt kérdés
Grizzly EKS 2440 QT típusút néztem ki.( http://www.youtube.com/watch?v=ebaFT1bRM0M ) A video és a műszaki leírás alapján elég masszív gépnek tűnik.Ház körüli munkákra,elsősorban tűzifa aprításra kellene. Kb. évi 6 köbméter 10-20cm vastag méterfáról van szó. Benzinest nem szeretnék.2014. nov. 30. 22:25
1/2 anonim válasza:
Még életemben nem hallottam erről a márkáról. Videó alapján szép meg miegymás de akkor inkább olyat vegyél amihez alkatrészt is kapsz. Ez szerintem lenni pici olcó jó láncfűrész alkatrész nélkül. Vagy gyenge minőségű alkatrészutánpótlással.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én sem gondolom hogy egy csúcsminőség, de ahogy olvastam fém hajtóműves erős gépről van szó, és van magyarországi forgalmazója márkaszevize is. ( [link] Ha esetleg valakinek már van tapasztalata ossza meg velünk.
Köszi szépen.
2014. dec. 3. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!