Magyarországon miért nem terjedt el az ütvecsavarozó?
Mióta kipróbáltam egy kisebb ütvecsavarozót azóta el sem tudom képzelni anélkül a műhelyemet, viszont sokan hülyének néznek hogy minek veszek egy gépet csak azért hogy csavarozzak amikor van akkus fúró-csavarozóm. Szerintem sokkal kényelmesebb és hamarabb tudok vele megbízható kötést készíteni.
Egy kis összehasonlítás annak aki nem ismerné: [link]
Mert az otthoni barkácsoló elsősorban költséghatékonyan oldja meg az eszközbeszerzéseit, a tíz db csavar behajtásához pedig bőven elég a négyezer forintos tescos aksisbehajtó.
Profi felhasználók körében pedig nem igaz, hogy nem terjedt el, mert ismerik és használják is.
Ez csak egy üzlet és kb 100as választék gondolhatjuk, hogy nem a semmire. Neked volt ez új.
Nekem is van(Lídl-s).
Próbálj meg nélküle otthon egy robogó variátorát szétszedni,felújítani,majd összerakni! Nem mondom,hohy nem lehet,de vele gyerekjáték!
Mi kb 3 éve vettünk egy kis hálózati Makita ütvecsavarozót, napi szinten használjuk ács munkálatokhoz iparilag.
A panelcsavarokon kívül (külön nagy nyomatékú csavarbehajtót igényel) mindent azzal csavarunk be. Elnyűhetetlen és a bitfejek élettartama is többszörösére növekszik, sokkal pontosabban lehet becsavarni vele a csavarokat legyen szó csak annyiról hogy ne süllyedjen bele a csavar feje a fába vagy gipszkartonozásnál állítócsavar. Egyszóval imádjuk soha nem maradhat el és tervezzük az akkumulátoros kivitelből is beszerezni néhányat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!