Magyarországon foglalkoznak e, esetleg vannak eladó motorkerékpár által vontatható utánfutó?
Hat nem tudom minek egy motorra utanfuto de komolyan.Most motorozunk vagy szállítunk :) ?!?
Az en motorom sem volt olcso de mar azt utalom ha a top case-t ra kell tenni szuksegbol,raadasul 180 felett baromira himbalja a motort.
Kepzelem h egy utanfuto milyen eletveszelyes lehet...
Ezeket az utánfutókat még a Pannóniákra és társaikra gyártották, és elég volt nekik, hogy letudtak kirándulni pl. Velencére 60-80 km/órával.
A hétvégén voltam motorbörzén, és ott több is megvásárolható volt.
Ezeken próbálkozzál.
5.válaszoló! Azért akarok utánfutót,mert fel akarom váltani az autómat egy motorra.Mindennapi használathoz.Bevásárláshoz,munkahelyi cuccok stb...Amennyit én vinni akarok az nem fér bele egy hátizsákba,DE egy autót fenntartani e miatt felesleges.
6.válaszoló! Szépnek-szép,DE lehetőleg a mi kis szép hazánkban szeretnék találni.A jó isten sem akar külföldi papírokkal szenvedni,egyedi / épített járműnél.Nagy feladat lesz így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!