A linken lévő termékről mik a vélemények? Mennyire jominőségű, illetve akinek van számára mennyire hazsnálható?
Én otthon használnám értelem szerűen fúrni faragni, sajnos az elöző megadta magát kicsit elfüstölt szétszedtem a mort működik ugy ahogy de lassú forgásnál hamar elfüstöl pedig annyira nem tehrelem... arra gondoltam hogy ezt megveszem magamnak, az otthoni lakásban lévő dolgokra illetve ilyen olyan dolgok fúrásához csavarozsához , mondjuk az a 40Nm nagyon tetszik az elöbbi csak 13Nm kb az is BD 12V-os 1AH akkuval..
Black & Decker BDCHD18KB akkus ütvefúró/csavarozó, 2 akku, 2 sebesség, koffer (18 V, 1,5 Ah)
Ez az előd (kb) edigitálos kofferral vettem, az akkúja hibátlan a töltő is jó. el lehet adni kb 5000ért?
[link] mindennel, mert így akkor csak foglalni fogja a helyet.
Na, ez helyett venném akkor az újat, pontosan ez van, jó volt míg működött de szegény már kehes...
" az akkúja hibátlan a töltő is jó. el lehet adni kb 5000ért?"
A nagy baja,hogy Ni-s az akku,-nekem ingyen sem kéne!
Én ennyi pénzért inkább makitát vagy boscht vennék.
Régen jó volt a black&decker de ma már made in china.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!