Milyen gyorsan viszik el a lidl ből a parkside fúrót?
Nem nagyon viszik.
Ráérsz vele 1-2 órát.
Jobban jársz ha nem veszel. Tavaly vásároltam én is az első gép egyáltalán nem működött. Ezt cserélték és a második géppel kb 20 lyukat fúrtam fenyő deszkába és tönkrement. Visszavittem az üzletbe ott nem tudták cserélni így elküldték szervizbe.
4 hét után futárral visszaküldték és egy levélben megírták, hogy nem rendeltetés szerűen volt használva és így nem javítják meg garanciálisan.
Egy ismerősöm aki ért valamennyit a gépekhez szétszedte és valami fogaskerék műanyagból volt és azt nullára ledarálta. Talán még a kép is megvan róla. Így ment a kukába a gép.
Szegeden 11-kor még bőven volt! Ez már nem akkora buli ennyiért!
Én 2017 nov.24-n vettem a sajátom,akkor a 20v/2Ah-s,két sebességes egy akkuval 8990(!) ft volt,-na az megérte.
Az kb.20~25 percig volt a nyitás után!
Nálunk nem volt olyan sokáig. Nyitáskor rástartoltam, de mire beértem kb 30 sec már egy sem volt. A bunkók 8-asával vitték a pénztrhoz. Amennyit csak elbírt... Biztos háztartási célra vette. Utána meg a jófogáson hírdették sokáig.
Az üzlet meg le se sz...ta.
Most meg ennyiért ott rohad egy raklappal. Száradjon is rájuk:)
#8 ha már hazudozol legalább csinálnád okosan.
Egy ember maximum 2 gépet vehet, szóval az ilyen kamu dumákkal hogy "amennyit elbírt" meg "nyolcasával" csak beégeted magad.
#9-es
Te ilyen szerényen egyszerű vagy?
Hol élsz?
Pont azért mondom, mert megtörtént.
És ne sértegess te bunkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!