Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 2 hét múlva költözöm albérletb...

2 hét múlva költözöm albérletbe Bp-re vidékről. Már ki is fizettem a felét előlegben. Úgy izgulok, milyen lesz a fővárosi élet. Mire kell vigyázni? Lesznek itt barátaim?

Figyelt kérdés
Ffi vagyok. Örülök,hogy végre felköltözhetem egy kisvárosból.Olyan szokatlan volt ez a sok tömeg a járdán meg a metro aluljáróban.

2019. máj. 12. 21:34
1 2
 11/16 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Videken hazhoz viszik. A fővarosban nem merz az sokkal elmaradottabb.
2019. máj. 13. 20:06
 12/16 anonim válasza:
78%
Te most ezeket komolyan gondolod? Tényleg ennyire nem vagy életképes?
2019. máj. 13. 20:50
 13/16 A kérdező kommentje:

13@. Miért? Nem tudhat mindenki, mindent! Azért kérdezem, hogy tudjam. Nézd, igaz, hogy még soha nem főztem és soha nem mostam, de ezért nem vagyok életképtelen.

Havi bkv bérletet veszek, így tudok ott mindenhova utazni.

Netem is van és nem gondolom, hogy kirabolnának. De,parázom, hogy tudod egy vadidegen környezetben mit,hogy csináljak.

2019. máj. 13. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
A legfontosabb honnan lesz pénzed
2019. máj. 14. 02:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Az nem gáz, hogy megkérdezem a tulajt, hogy tányérokat, poharat, dunyhát, párnákat vigyek-e?
2019. máj. 16. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Na költöztél? Tapasztalatok?
2019. máj. 31. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!