2 hét múlva költözöm albérletbe Bp-re vidékről. Már ki is fizettem a felét előlegben. Úgy izgulok, milyen lesz a fővárosi élet. Mire kell vigyázni? Lesznek itt barátaim?
Hány éves fiúcska vagy?
Úgyis hetente haza fogsz járni anyucihoz, kérd meg, hogy főzzön neked 5 adag kávét, elviszed termoszban és reggelente megiszol.
Ugyanez a kajával is, miből áll megfőzni 5 adag ételt?
A szennyest meg vidd haza!
Hany eves vagy, 8?
Nem lattal mosogepet eddig?
Van az albérletben automata, vagy félautomata mosogép, mert láttam ott. Annyit tudok a mosásról, anyu mondta, hogy a fehéreket külön kell. Most ezekbe mosóport bele kell önteni? vagy külön rekesz van a mosógépben? Ha beteszem a ruhát utána vizet rá kell önteni? Hány litert és meddig, hogy el lepje a ruhát? Hidegvizet?
Még soha nem főztem. Azt inkább nem is szereték, ahhoz nem értek. Azt mondták, valami olcsó helyen fizessek be. De, hol? Egy hónapra élőre be lehet fizetni?
Ilyenkor ágyneműt és párnákat is fel kell vinnem az albiba?
Az ilyenek szoktak pofára esni a pofonoktól, amit az élet ad, és futnak vissza anyuhoz.
Az ex csajön kiröhögött amikor megkerdeztem nem fél-e egyedül beköltözni idegenekhez Londonban? Mert az veszélyes.
Te meg itt úgy izgulsz a fővárosi élettől. Jól mondták, vidd anyucit is.
Elkényeztetett pö.cs 😒
Mosógéphasználatot megkérdezem anyutól, ez szerintem nem lehet probléma. Biztos vizet kell bele önteni, csak nem tudtam hogy rendes csapzizet kell bele önteni vagy fazékban kell melegvizet melegíteni és azt kell beleönteni.
Az ebédet majd megkérdezem, hol lehet jót, olcsón kajálni.
A párnákat meg paplant,pokrócot valószínű vinnem kell.
Igaz, hogy parázok, mert senkit nem ismerek. Még rokonok sincsenek. Képzeld el,felmész egy gurulós bőrönddel és nem ismersz senkit. A közlekedés jó Bp-en, megnéztem a vonalakat a térképen és még éjszakai járatok is vannak.
Anyád vödrözött mosáskor és melegítette hozzá a vizet?
Akkor az teknő volt nem mosógép.:D
Tényleg túltolod.
10@. Igen, melegített, mert sokáig hajdu márkáju alap mosógépünk volt. Most már igaz,vettek anyuék egy ujat,automatát ehhez valószínű nem kell melegíteni.
Csak gondolkozom,ha sok holmit kell felvinni, mivel kocsim nincs (még ha lenne is, félnék a vezetéstől bp-en)így csak gurulós bőrönddel tudok felmenni,de akkor egyszerre fel sem tudom vinni a holmimat. (párnákat, paplant..stb).
Az ebéden is gondolkoztam, olyan van itt vidéken, hogy házhoz is hozzák. Itt viszont nem tudom van e ilyen, vagy érdemesebb minden nap elmenni és ott megenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!