Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egy albérlet fenntartása...

Egy albérlet fenntartása tényleg nagyon megterhelő anyagilag?

Figyelt kérdés

A család egyik tagjától azt hallom hogy semmi esélyem se lesz fenntartani, a másiktól meg azt hogy még elrakni is tudok majd.

Most végeztem eladóként, munkám viszont még nincs. Az étvágyam nem túl nagy, úgyhogy a kaja sztem nem lesz drága. Inkább az áram a 600w-os tápommal a gépben.

Kb. mennyi egy bútorozott albérlet fenntartása? (nem pesti vagyok.)

2018. jún. 2. 22:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Város alapján még senki sem fogja kitalálni, hogy mégis ki van a kérdés mögött. Ez csak használhatatlanná teszi a válaszadást...
2018. jún. 3. 17:08
 22/22 anonim válasza:
Nekem is anno ugyanezt mondták, hogy felejtsem el az egyedül élést. Aztán más választásom nem volt, most lakom a 2. albérletben, az elsőnek 75 + rezsi, a mostaninak 95 + rezsi a díja. Hozzátenném, egy embernek a rezsi az igen kevéske. Én úgy költöztem el, hogy volt félrerakva pénzem, így ha bármi nagyobb kiadás jött, sose kerültem 0-ra. Szerencsére minden hónapban tudok félrerakni. Bár nekem 2 munkahelyem van. Szerintem gyűjtögess, legyen egy fix állásod (ahol tudod, hogy még jó ideig leszel), aztán vágj bele.
2018. jún. 5. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!