Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egy albérlet fenntartása...

Egy albérlet fenntartása tényleg nagyon megterhelő anyagilag?

Figyelt kérdés

A család egyik tagjától azt hallom hogy semmi esélyem se lesz fenntartani, a másiktól meg azt hogy még elrakni is tudok majd.

Most végeztem eladóként, munkám viszont még nincs. Az étvágyam nem túl nagy, úgyhogy a kaja sztem nem lesz drága. Inkább az áram a 600w-os tápommal a gépben.

Kb. mennyi egy bútorozott albérlet fenntartása? (nem pesti vagyok.)

2018. jún. 2. 22:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Ehhez nem artana tudni a helyet, mert nagyon mas les az ertek Sopronban mint Borsodalsobivalybasznadon pedig egyik sem Pest.
2018. jún. 2. 22:52
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Helyileg miről beszélünk?
2018. jún. 2. 22:57
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok várost írni, de nem megyeszékhely. 20ezer fős, dél-dunántúl.
2018. jún. 2. 22:58
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Erre így nem lehet válaszolni.

Mennyit fogsz keresni?

Hol laksz?

Milyen albérletet keresel? Mert nem mindegy, hogy egyedül akarsz kibérelni egy teljes egész lakást, vagy mondjuk valakivel közösen egy szobát. Utóbbi fiatalon még működget egy darabig, utána már eléggé keserves.

Az elrakásról meg csak annyit, hogy van olyan ismerősöm, aki 90 ezres fizetésből több százezret megspórolt pár hónap alatt, én meg félmillióból egy fillért sem tudok félretenni. Vagyis ez inkább azon múlik, hogy kinek mennyi érzéke van a spóroláshoz.

Egy biztos, vidéken olcsóbbak az albik, Pesten brutális árak vannak most már.

2018. jún. 2. 23:00
 5/22 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs mennyit fogok keresni. Éppen munkalehetőséget keresek.

A bérlés meg egyedül lenne.

A többit leírtam.

2018. jún. 2. 23:08
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Ennyi erővel... Szeretnék venni egy autót. Ne Lexus legyen, márkát nem írnék, hogy mennyi pénzem lesz rá nem tudom. Mennyibe fog kerülni?
2018. jún. 2. 23:12
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Tehat nem tudod mennyi penzbol, nem arulod el melyik varosban (es meg csak az orszag se feltetlenul trivialis ebben az esetben), de mondjuk meg neked nehez lesz-e boldogulni.

Hat, ennyi esszel meg eletrevalosaggal nehez lesz, pajtas.

2018. jún. 2. 23:12
 8/22 A kérdező kommentje:
Ha munkát keresek (itthon), akkor mégis honnan szüljek összeget? :D
2018. jún. 2. 23:24
 9/22 anonim válasza:
100%

Egy teljes lakást bolti eladóként nem fogsz tudni kifizetni szerintem. Vagy ha igen, akkor nagyon spórolnod kell máson. Keress lakótársat, ketten egy 1.5 szobás lakást valószínűleg már ki tudtok fizetni. Esetleg költözz nagyobb városba a közelben , ahol több a meló, több a kiadó lakás és egyéb lehetőség. Pécsen pl biztos sokan keresnek lakótársat, sok az egyetemista, fiatal munkavállaló. A rezsi tőled függ, de a net+tv elég húzós, közös költség tulajtól függ.

Elég naív vagy minden rosszindulat nélkül. Az, hogy az étvágyad nem nagy az relatív dolog, melóban is enni kell stb., nekem sincs hű de nagy étvágyam, de az élelmiszer drága, főleg ha nem a legrosszabbat veszed. Ha nem tudsz főzni akkor még drágább minden.

2018. jún. 2. 23:36
 10/22 anonim ***** válasza:
7%

Albérlet 40-50től a csillagos égig, kínálat van csak kérdés meg tudod-e fizetni. Véleményem szerint egy pénzkidobás az egész az emberek 90%-a számára, ugyanis a maradék 10% megengedheti magának hogy normális, jó felszereltségű, igényes környezetben béreljen, és nem szorul rá a közösködésre, ugye Lengyeleknél, Románoknál, Magyaroknál ez a szokás, összeverődve 60nm-en többen ami totál cigány életvitel.

Akinek nincs pénze az ne ugráljon hogy függetlenedni akar, maradjon otthon, és törekedjen arra hogy legalább egy saját lakása legyen, 7-8millió ft nem akkora összeg amit 30 éves korra ne lehetne összekaparni, még ha kevés kölcsönnel is.

Itt felénk van egy hapsi akinek van a városban vagy 3 szalonja, szolárium, fodrászat, smink, körmözés stb, ezenkívül egy 17 milliós 4000ccm-es benzines bmw-t használ városban, csak hogy érzékeltesse neki nem számít a pénz, egyedülálló 35 körüli, mégis 100nm-es albérletet fizet a belvárosban egy új építésű házban, aminek teremgarázsa is van, szóval nem 60e ft-ot fizet mindezért.

2018. jún. 2. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!