Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki az aki ilyen albérlet ár...

Ki az aki ilyen albérlet ár mellet nem vesz fel lakáshitelt inkább?

Figyelt kérdés

Találtam egy belvárosi albérlet hirdetést.

2 szoba,70nm, alap szinten fel van újítva szépen be van rendezve, semmi extra.

Havi 300 ezer + rezsi!

Megnéztem egy ismertebb bankot mennyiért ad lakáshitelt.

40 millió 15 évere havi 294 ezer/hó.

40 millió környékén ugyan úgy a belvárosban már akár új építésű lakást is lehet venni hasonló paraméterekkel.

2018. jan. 23. 11:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

[link]

Például ez egész jónak tűnik. Igaz, peremkerület, de lehet, hogy valakinek pont ez a jó, főleg, ha a munkahelyéhez is közel van.

2018. jan. 29. 20:45
 22/32 A kérdező kommentje:
Jónak tűnik... de ki tudja hogy nem e adták már ki és tuti van már rá vagy 20 jelentkező...
2018. jan. 29. 20:46
 23/32 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy másik jó árban. Igaz, ezt már biztos kiadták, de ha idejében próbálkozik valaki, miért ne járna sikerrel? Egy nap kétszer fel kell lépni ezekre a hirdetőoldalakra, és biztos lesz előbb-utóbb egy normális árban lévő szoba.

De amit a kolléga írt fentebb, hogy 80 ezer, és még egy szobatárs is, hát, az abszurd. Értem én, hogy igényes luxuslakás, de a privát szféra hogyhogy nem fontos valakinek?

2018. jan. 29. 21:01
 24/32 A kérdező kommentje:

"Itt egy másik jó árban. Igaz, ezt már biztos kiadták, de ha idejében próbálkozik valaki, miért ne járna sikerrel?"

Mert van mellette vagy 10-20 jelentkező még... a kereslet miatt és csak a szerencsén múlik hogy kit választanak!

2018. jan. 29. 21:05
 25/32 anonim ***** válasza:

Lehet, de érdemes próbálkozni. Próba, szerencse.

Ez egy friss hirdetés. [link]

Igaz, ez drágább, de még mindig 80 alatt van. És nem 5 másik embert kell elviselni, hanem csak egyet.

2018. jan. 29. 21:21
 26/32 anonim ***** válasza:

Ez csak 30 ezer. Tudom, nem biztos, hogy téged választanak, de sose tudhatod.

[link]

2018. jan. 29. 21:32
 27/32 A kérdező kommentje:

# 26

Ez egy akkora kamu...

Te még nem vagy jártas a budapesti albérlet piacon igaz?!

2018. jan. 29. 21:34
 28/32 anonim ***** válasza:

18 és 23:

Miért lenne ezzel gond? Az a szoba amiben én vagyok a szobatársammal, aki egy 27 éves reklámszakember hölgy, 47m2-es.

Otthon egy 9m2-es szobám volt, a kollégiumban pedig négyen voltunk 16m2-re.

Utána itt a SharedHouse-ban Még 15 évesen az akkori 21 éves egyetemista külkereskedelmis lánnyal voltam egy szobában, amelyik 22m2-es volt. Onnan jöttem át ebbe a szobába.

23,5 m2 nekem elég a nagyon személyes cuccokhoz.

A két heverő össze van tolva franciaágy formába az ablakkal szemben. Az ágy két oldalán egy-egy kis éjjeliszekrényke. A szoba hátsó részében (az ajtó a szoba jobb sarkában van, belépsz, minden balra van tőled) van két nagyobb íróasztal/számítógépasztal egymás mellett. Az ajtón belépve a jobb oldali falnál fut a nagy könyvesszekrény/üveges "kiállító" vitrin, L-alakban a szembe falra átérve. Az ablak alatt van egy kisebb asztal két székkel. Az ágy és a baloldali éjjeliszekrényke után azon a falon fut a nagy ruhásszekrény. Nyugati/Dél-Nyugati fekvésű szoba, így áprilistól októberig tökéletesen az ablakon világít be a Hold, kellemes fénnyel.

Szerintem ezzel semmi gond nincsen.

Egymás előtt nincs szükségünk úgynevezett "privát szférára", de ha nagyon kötelezően meg akarnám határozni, akkor azt mondanám, hogy az egyszerűen a barátnőm lakásán van.

2018. jan. 29. 22:00
 29/32 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy kamu? Régebben albérleteztem Pesten.
2018. jan. 29. 22:01
 30/32 A kérdező kommentje:

# 29

30 ezerért MA Budapesten kiadó szoba rezsivel együtt!

Írjon még valaki aki ezt elhiszi!

2018. jan. 29. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!