Lányok, ti költöznétek olyan lakásba, ahol fiú (k) is lakik?
Én költöznék, de az 1-es válaszoló leírásával ellentétben, nem ugrálnék fehérneműben előtte/előttük, ahogy egy szállodában, vagy koedukált koleszban sem ill a folyosón bugyiban, melltartóban sétálgatni.
Engem amúgy nem érdekelnek a lakótársak, élem az életem, dolgozom, alszom,... ha valakivel kialakul valami barátság, az csak egy bónusz, de nem hajtok rá, hogy ez legyen.
Egyik haverom 3 csaj közé költözött be, aztán 3 hónap múlva menekült... a szexuális fantáziái közül semmi nem vált valóra, még a tangabugyis párnacsata sem... ellenben minden nap basztatták valamiért...
-nem mostad el a tányérod
-nem hajtottad le az ülőkét
-nem tetted vissza a mosógép csövet a kádra
-nem tetted be a hűtőbe
-visszatetted üresen a hűtőbe...
Azt mondja olyan volt, mintha lenne hirtelen 3 extradögös havibajos pótanyukája...
Rengetegen laknak "koedukált" albérletekben, de pont az ilyen kicsit kattant emberek miatt mint az első, nem szeretnek lányok idegen fiúkkal összeköltözni.
Rámászni egy lakótársra kifejezetten idiótaság, csak magaddal cseszel ki.
Gondolom neked is valami kegyetlen dughatnékod van, ha ennyire lovagolsz a lány lakótárs témán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!