A gyerek hány éves korában költöznétek nagyobb lakásba?
Nappali+hálós albérletben élünk (a nappali egyben van a konyhával). Jó áron van, jó környéken, rendes szerződéses bérlet, több hónap felmondási idővel, jó szomszédokkal, közel a munkahelyeinkhez. Kisbabánk lesz, aki kezdetben a mi szobánkban fog aludni, de ha nagyobb lesz, szeretnénk saját szobát neki. A lakás mérete kettőnknek jelenleg tökéletes, aki épp külön akar vonulni, az külön tud, és a nappaliban is van egy kanapé, amin adott esetben lehet aludni.
Ti mikor költöznétek ebben az esetben?
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még a szempontok!
4-es: amikor még nem laktunk együtt, akkoris kreatívan meg kellett oldanunk az együttlétet, nem okoz gondot a nappalit, vagy a fürdőt használni, és az első egy évben mindenképpen mellettem fog aludni oldalkocsis kiságyban.
párod hogy bírja majd hogy sose tud aludni de reggel mehet melózni?
majd évek után szted a gyerek megmarad külön szobában?
Én egyterű házban nőttem fel, 100nm amiben függönyökkel voltak kialakítva a szobák, nem mondom, hogy mindig kellemes volt, de egészséges felnőtt lettem, és a 4 testvérem is... de szüleim nem tudták volna megfizetni, hogy elköltözzünk.
Ha megtehetitek minél előbb, jó a külön szoba, és rengeteg komplexustól is megóvja a gyereket, de ha nem tehetitek, az sem egy tragédia.
"párod hogy bírja majd hogy sose tud aludni de reggel mehet melózni? "
Ere mint apa, annyit tudok mondani, hogy elteheted a gyereket 5 szobával arrébb is, és tehetsz közénk akármit, hogy ne halljam a sírást, ha csak egy neszt hallok ugrok és megyek megnézni a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!