Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerek hány éves korában...

A gyerek hány éves korában költöznétek nagyobb lakásba?

Figyelt kérdés

Nappali+hálós albérletben élünk (a nappali egyben van a konyhával). Jó áron van, jó környéken, rendes szerződéses bérlet, több hónap felmondási idővel, jó szomszédokkal, közel a munkahelyeinkhez. Kisbabánk lesz, aki kezdetben a mi szobánkban fog aludni, de ha nagyobb lesz, szeretnénk saját szobát neki. A lakás mérete kettőnknek jelenleg tökéletes, aki épp külön akar vonulni, az külön tud, és a nappaliban is van egy kanapé, amin adott esetben lehet aludni.

Ti mikor költöznétek ebben az esetben?

2015. szept. 12. 09:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nekem minden valasz hasznos!

Az, hogy hogy fog tudni aludni megoldhato konnyen, mert a nappali teljesen kulon nyilik az eloszobabol, es a kanape kihuzhato es kenyelmes, nem gond sem nekem, sem neki, ha azon kell aludni.

2015. szept. 12. 10:55
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen intelligenciával nevelsz gyereket, apuka? Gratulálok.

Amúgy az átlag apuka nem ugrál éjjel a gyerekhez.

2015. szept. 12. 10:58
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

De, egy normális apuka is felkel éjszaka a gyerekéhez. Szerencsére az én férjem is. Igaz, hogy általában én előbb felébredek, mint ő, de nem jelent számára gondot felkelni és másnap is tud normálisan dolgozni.

Kérdező. Szerintem se kell még a születése előtt elköltözni. Ha kihúzhatós a kanapé a nappaliban, akkor az meg sok kérdést megold :) Egy kisgyerek pedig simán átszoktatható a saját szobájába 3 évesen is, nekünk kb egy nap volt.

2015. szept. 12. 11:03
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

A nappaliban nem tudtok kialakítani egy sarkot neki?

Így lehet az a "szobája". Nappal meg a hálóban is aludhat, ott rá tudjátok csukni az ajtót.

Mi 3 hónapos korában költöztünk nagyobb lakásba. Addig a nappaliban aludt, a dohányzóasztalon, mózesben. Mi meg a hálóban (szintén másfél szobás lakás, mint most nálatok).

A mózest a lakáson belül is könnyen tudtuk mozgatni, nappali alvásoknál beraktuk a hálóba és rácsuktuk az ajtót.

2015. szept. 12. 11:05
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Gyerek szuletese elott koltoznek.
2015. szept. 12. 11:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Bár nálunk a nappali és konyha nincs egyben és a lakás a miénk. De hasonló helyzetben élünk mint ti. Egy 50 nm-es lakásban élünk, ahol az előszoba két végében van a két szoba, a fürdőszoba+ wc és a konyha is az előszobából nyílik. Korábban a kisebbik szoba volt a háló, most az a gyerekszoba. A másik szoba, a "nappali" lett a hálószoba is, vettünk olyan ágyat, ami alvásra is jó és összecsukva se mutat rosszul. Eszünkbe se jutott, hogy egy gyerekkel ennél nagyobb lakásba kellene költöznünk.
2015. szept. 12. 12:59
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

2-3 eves kora elott teljesen felesleges.. Akkor meg majd a sok jatek miatt..egy pici gyereknek baromira nincs szuksege "sajat kis zugra",majd talan kiskamaszkent..egyebkent velünk is egyutt aludtak a gyerekeink,es most is barmikor johetnek,a sajat szobaba szoktatas szinten annyi volt,hogy "matol itt alszol,jo?"szoval ezt a nehez lesz atszoktatnit olyabtol meg nem igazan

Olvastam,ahol nehez lett volna,inkabb csak a "josoktol.."

2015. szept. 12. 13:31
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Látom, eléggé eltérőek mindenkinél a dolgok.
2015. szept. 12. 13:55
 19/22 anonim ***** válasza:

amikor a fiam 10 honapos volt, akkor koltoztunk nagyobb lakásba.

igaz, mi 35 nm laktunk, nem volt szegénynek hely "megtanulni" felállni, mászni...játszani... azota már egy 4 háloszobás lakásban lakunk, ossze se lehet hasonlitani.. egyébként mi egybol a szobájába altattuk, nem sirt, nem hiányolt bennunket.

én a helyetekben még most koltoznék, de maximum 1 éves kor elott.

2015. szept. 12. 14:41
 20/22 A kérdező kommentje:
Fél éves kor a legkorábbi, amikor költöznénk, de inkább 1-2 éves kora között, azon gondolkozunk inkább, hogy ez 1-2 évesen legyen, vagy később.
2015. szept. 12. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!