Ha lehetne választani, akkor milyen lakásba költöznétek? Panel, családi ház, vagy új építésű?
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 14:34
1/17 anonim válasza:
Én laktam már mindegyik típusba, és a családi ház az, ami messzemenően a legideálisabb számomra. Szerencsére most is ilyenbe lakunk és eszem ágában sincs a közeljövőben költözni :)
2/17 anonim válasza:
Én mindenképpen családi házat választanék mert az sokkal jobb mint a panel.A panelbe ott a sok szomszéd meg házmester stb.Egy családi ház viszont csak az enyám és a házak is messzebre vannak egymástól.Az új építésű se rossz de elég sok rosszat hallok mostanában róla úgyhogy az nemannyira.
3/17 anonim válasza:
Csakis családi ház! A betondzsungelben megőrülnék!
4/17 anonim válasza:
Én is a családi házra szavazok. Nálam nem is a ház számít, hanem inkább a kert. Panel lakásban semmi pénzért nem laknék, nem tudnám elviselni azt a bezártságot, hogy udvar helyett egy kis terasz van (vagy még az se)...
5/17 anonim válasza:
èn családiban nöttem fel, aztán laktam otthon panelban is. kis kilépö volt a terasz, minden zaj átszürödött. szar volt.
most külföldön egy 8 lakásos házban lakom ahol egy 20 m2-es teraszunk van. 2 háló egy nappali egy óriási fürdö meg konyha. ez 2 embernek tökéletes. nincs kutyánk vagy gyerekünk, de a teraszon lehet kicsit ketészkedni. reggeltöl estig dolgozunk, így elég a takarítás,a kertet nem tudnám mikor csinálni, így is azon gondolkodom kellene egy takarító nö, mert utálom hogy minden hétvégem takarítással megy el.
Ha gyerek lenne akkor kerteset akarunk mi is.
6/17 anonim válasza:
Kisgyerek mellett egy saját udvar felbecsülhetetlen érték. De nélküle is sokkal nyugodtabb életet biztosit egy családi ház.
7/17 anonim válasza:
A családi ház ezerszer kényelmesebb, viszont a fenntartási költsége lényegesen nagyobb. Mi családi házban élünk, és télen 80-90ezer forint gázszámlát fizetünk, míg a lakásban élő ismerőseink ennek a töredékét.
8/17 anonim válasza:
Természetesen családi ház. Nem hallod a szomszédot, nem kell emeleteket mászni és kert van körülötted. Mondjuk egy két hátrányát is említenék. Ha nagy a ház és a kert, akkor bizony erre időt kell szakítanod, hogy rendben tartsd! Továbbá valószínű, hogy a fűtés költsége is magasabb lesz, mint egy társasházban. Ennek ellenére, ha van lehetőséged válaszd a családi házat, főleg, ha valami modernebb energiatakarékos építésű, akkor mindenképp!!!
9/17 anonim válasza:
Családi! Panelban lakom, panelban nőttem fel, utálom.
10/17 anonim válasza:
Családi, ha majd tehetem. Panel soha, új építésűből nagyon megnézném milyenbe költözök, miből épült. Régi építésű ha lehet felújított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!