Hogy képzelik a lakástulajdonosok, hogy bele merik írni az albérlet hirdetésükbe, hogy "gyerek akadály", "gyerek nem hozható", "gyerek nélkül költözhető"?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy mégis mit képzel magáról az, aki ilyet bele mer írni egy hirdetésbe? Ez negatív diszkrimináció, és maximálisan sérti, az alapvető emberi jogokat!
Ember az ilyen egyáltalán, aki ezt kiírja?
ui: Nekem van saját lakásom, nem akarok albérletbe menni, de mostanában egy barátnőm keres a kicsi fiával lakást, és e miatt nem talál.
2016. máj. 4. 14:07
31/34 anonim válasza:
Nem ok nélkül írnak ilyet. A gyerek gallyra vág egy lakást, amit anya és apa boldogan és szeretettel nézeget, milyen életre való, milyen szépen rajzol a falra, stb. Manapság nem nagyon nevelik a gyereket, nem szólnak rá. Azt csinálnak, amit akarnak. A szülők fejére is szarhatnak. És azok még büszkék is rá. De a főbérlőnek nincsenek ilyen érzései. Csak a lakását félti. Ő azt szereti, azt kényezteti, szépítgeti, dolgozik vele, pénzt költ rá. A mai gyereknevelés (vagy inkább nem nevelés) mellett megértem a főbérlőket.
32/34 anonim válasza:
Az egyenlő bánásmód az egyenlő felek között elvárható. Egy gyermektelen ember nem úgy viszonyul egy bérelt lakáshoz, mint egy gyerekes szülő. Ennek persze a gyerek az oka. De ha a szülő nem tudja és nem is akarja fegyelmezni a gyerekét és nem tudja rávenni, hogy vigyázzon a bérleményre, akkor nem várható el a főbérlőtől sem, hogy beengedje őket a lakásba.
33/34 anonim válasza:
A lakástulajdonos megdolgozott azért, hogy az legyen. A tulajdonjog szerencsére erősebb annál, hogy szerinted neked jogod van beköltözni bárhová a gyerekeiddel. Dolgozz, vegyél te is lakást, ott majd senki nem diktál neked. Az én lakásomba se jöhetnek kölykök.
34/34 anonim válasza:
Csillagom! Minden lakástulajdonos eldöntheti, hogy kinek, mennyiért és mennyi időre adja ki a tulajdonát. Amúgy nekem is van pofám beleírni miután egy kedves, rendszeretőnek tűnő házaspár két gyerekkel egy év után annyi kárt okozott, hogy közel másfél millió forintot költhettem a rendberakására. És igen, a gyerekek marha sokat amortizáltak. Minden fal össze volt firkálva filccel, zsírkrétával, a parkettán tanultak görkorcsolyázni és azt is szétkoptatták. Úgyhogy soha többet gyerekes nem költözik a lakásomba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!