Hogy képzelik a lakástulajdonosok, hogy bele merik írni az albérlet hirdetésükbe, hogy "gyerek akadály", "gyerek nem hozható", "gyerek nélkül költözhető"?
Én nem tudom, hogy mégis mit képzel magáról az, aki ilyet bele mer írni egy hirdetésbe? Ez negatív diszkrimináció, és maximálisan sérti, az alapvető emberi jogokat!
Ember az ilyen egyáltalán, aki ezt kiírja?
ui: Nekem van saját lakásom, nem akarok albérletbe menni, de mostanában egy barátnőm keres a kicsi fiával lakást, és e miatt nem talál.
Igen, a 7-es kimondta a kulcsmondatot.
EZÉRT nem adja ki a többség gyermekes családnak. Tudod, te hány lakástulajdonosnak keletkezett óriási kára az ingyen albérlők miatt?
Hogy kepzelik egyes alberlok hogy a sajat gyerukuket kihasznalva evekig eloskodnek mas karara?
Ember az ilyen egyaltalan aki ezt kitalalja?
mi az, hogy szíve? te jó ég...nekem is van gyerekem, de ettől még nem jár nekem minden.
nekünk van lakásunk, amit kiadunk, jól keresünk, van egy cicánk és egy babánk. 2 nap alatt találtunk albérletet. az 5 hirdetésből (ingatlanos cég) 5-ben fogadtak volna minket.:) a gyerekesek nem azért nem találnak, mert gyerekük van, hanem mert nem tudják kifizetni ennek az ellenértékét.
mi tavaly kiadtuk a 32 nm-es lakásunkat, és gyerekes családok akartak jönni kutyával...ne haragudjunk már, 1 szobás lakásba...
(egyébként az ilyeneket, mint a kérdező, akik ilyeneket mondanak, hogy "hogy van ehhez szíve" meg "emberi jogok", én felírom a fb csoportokban már egy ideje és ha jelentkezik a következő hirdetésemre, azonnal figyelmen kívül hagyom.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!