Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy képzelik a lakástulajdono...

Hogy képzelik a lakástulajdonosok, hogy bele merik írni az albérlet hirdetésükbe, hogy "gyerek akadály", "gyerek nem hozható", "gyerek nélkül költözhető"?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, hogy mégis mit képzel magáról az, aki ilyet bele mer írni egy hirdetésbe? Ez negatív diszkrimináció, és maximálisan sérti, az alapvető emberi jogokat!

Ember az ilyen egyáltalán, aki ezt kiírja?

ui: Nekem van saját lakásom, nem akarok albérletbe menni, de mostanában egy barátnőm keres a kicsi fiával lakást, és e miatt nem talál.

2016. máj. 4. 14:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%

Igen, a 7-es kimondta a kulcsmondatot.

EZÉRT nem adja ki a többség gyermekes családnak. Tudod, te hány lakástulajdonosnak keletkezett óriási kára az ingyen albérlők miatt?

2016. máj. 4. 15:13
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
Fogadd be egy hónapra a saját lakásodba a barátnődet, és utána beszélj!
2016. máj. 4. 19:01
 13/34 anonim ***** válasza:
91%

Hogy kepzelik egyes alberlok hogy a sajat gyerukuket kihasznalva evekig eloskodnek mas karara?

Ember az ilyen egyaltalan aki ezt kitalalja?

2016. máj. 4. 20:03
 14/34 anonim ***** válasza:
97%

mi az, hogy szíve? te jó ég...nekem is van gyerekem, de ettől még nem jár nekem minden.

nekünk van lakásunk, amit kiadunk, jól keresünk, van egy cicánk és egy babánk. 2 nap alatt találtunk albérletet. az 5 hirdetésből (ingatlanos cég) 5-ben fogadtak volna minket.:) a gyerekesek nem azért nem találnak, mert gyerekük van, hanem mert nem tudják kifizetni ennek az ellenértékét.

mi tavaly kiadtuk a 32 nm-es lakásunkat, és gyerekes családok akartak jönni kutyával...ne haragudjunk már, 1 szobás lakásba...

(egyébként az ilyeneket, mint a kérdező, akik ilyeneket mondanak, hogy "hogy van ehhez szíve" meg "emberi jogok", én felírom a fb csoportokban már egy ideje és ha jelentkezik a következő hirdetésemre, azonnal figyelmen kívül hagyom.:D)

2016. máj. 4. 20:35
 15/34 MIKLÓS18 válasza:
86%
Jogszerű kisállatot vagy gyermeket akadálynak nyílvánítani,mert a tulaj joga a bérleti szerződés meghatározása,a bérlő csak aláírja.Aki kultúrálatlanul neveli gyermekét vagy állatát,és bemocskolja ezzel más lakását,azoktól védi magát a tulaj,teljesen egyetértek.Ha rajtam múlna,akkor úgy módosítanám a szabályt,hogy 6 év alatti gyerek kizáró ok,annál idősebb gyerek már kultúrált és valamely szinten önálló is,addig viszont gyakorlatilag néhány magas IQ-jú gyermek kivételével minden gyermek gyakorlatilag "nem beszámítható",sokat kell utánuk takarítani,stb.....ez csak egy magánvélemény,remélem a kérdezőnek segítettem ezzel.
2016. máj. 4. 20:42
 16/34 anonim ***** válasza:
7%
A tulajdonos szabad mérlegelésének tárgya, kivel köt szerződést. De: a 2003. évi CXXV. törvény 8. § l) pontja szerint ha egy személy anyasága (terhessége) vagy apasága miatt részesül kedvezőtlenebb bánásmódban, az közvetlen hátrányos megkülönböztetésnek minősül, ami ellen a hatóság felléphet. Tehát pusztán az anyaság nem szabadna, hogy kizáró ok legyen. Ezért is, meg egyébként is roppant kínos dolognak tartom ilyesmit a hirdetésbe beleírni. De emiatt szégyenkezzen a hirdető.
2016. máj. 4. 21:57
 17/34 anonim ***** válasza:
97%
azt hiszem azért csapsz ilyen hisztérikus patáliát kérdező, mert tudat alatt érzed, NEKED kellene befogadnod a barátnőt a kicsi fiával , amíg megoldódik a helyzete....
2016. máj. 4. 22:01
 18/34 anonim ***** válasza:
97%
Gyerekkel nehezebben rakható valaki ki a lakásból, ezért. És mivel az ő lakása, ő szabja a feltételeket, hiába rinyálsz.
2016. máj. 4. 22:37
 19/34 anonim ***** válasza:
84%
#16 nem azért részesül hátrányos megkülönböztetésben mert az illető anya, hanem azért mert a gyereket is hozná a lakásba. Amennyiben vidéken hagyna nagymamanal a gyereket es egymaga költözne, mindenki szívesen látná...
2016. máj. 4. 22:48
 20/34 anonim ***** válasza:
7%
Az ilyen hirdetés is tahó, de #19 mindent visz. Talán őt is otthagyta valahol a kedves anyukája, hogy szívesebben lássák :)
2016. máj. 4. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!