Albérlet bejelentett munka nélkül, állattal, dohányzással. Milyen esélyek vannak?
"lakásban nem szoktak otthon sem, erkélyre vagy ház elé járnak le mindketten"
Ez szerintem bérlés szempontjából nem számít dohányzásnak, mondjuk én még az erkélyre sem mennék ki ilyen esetben, hanem csak a ház elé, de pont ezért meg sem említem, hogy dohányzom, mert a lakásban nem gyújtok rá. Ötödik emeletről is mindig lejártam, mert én sem szeretem az áporodott füstszagot.
Az,hogy nincs bejelentett melód bérlés szempontjából nem gáz, más szempontból nem jó (TB, nyugdíj, ha hitelt kel felvenni stb).
A többi megbeszélés kérdése, van akit zavar és van akit nem.
Nem nagyon csábitó .
Ha valakinek nincsen 200 rugóra egy négyórás bejelentése sem az elég gáz. Már az épitő iparban is 20.000 ft/hó a négyórás havi adó tartalma . Az egyszervan melósok meg napiban vannak , ami az igazi átverés.
Szegény bérbeadó ha fizetési gondok vannak , még végrehajtást sem tud kérni mert , se ingatlan , se bejelentett bér sincsen .
Igy bemondásra kereshet valaki akkár 1 millcsit is , na meg tartoznak neki 20 millával .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!