Az jogszerű hogy a tulaj be van jelentkezve lakcímre az albérletbe állandóra, de nem lakik itt és ez által kihívta a rendőröket és ez miatt neki adtak igazat hogy be kell engednünk és ez miatt minket kidobtak?
'pöffeszkedik a bérleti díjól szívta a vérünk fél évig perkáltunk neki'
Két észrevétel:
Ha csak a véreket szívta akkor örülj! - nem fogja tovább, bár akkor nem értem miért akartál inkább maradni?
Pöffeszkedik: valahogyan szert tett az ingatlanra, hogy mit kezd a hasznával az már az ő dolga - szerintem.
Ha jól értem: nem fizettétek ki a díjat és még be sem akartátok engedni a saját tulajdonába, de maradni szeretetek volna?
Én is adok ki egy házat, de pont az ilyen miatt mindig csak szerződéssel és nagyon, nagyon óvatosan.
Tudod nem azért dolgoztunk és kapartunk össze gy másik ingatlant, hogy a bérlő ne fizessen, ne engedjen be a saját ingatlanunkba.
Szerintem ez az oldal is megérthető.
Amíg csak "elfelejt" kijelentkezni a tulajdonos immáron másnak bérbeadott korábbi lakóhelyéről, addig csak mulasztásban van.
Ha azonban bejelentkezik egy lakásba, ahol ő maga a bejelentkezés pillanatában nem lakik, akkor úgynevezett intellektuális közokirathamisítást követ el.
Ha joghatás (rendőri intézkedés stb.) kiváltására használja fel a valótlan adatot tartalmazó lakcímkártyáját, az meg hamis közokirat felhasználása.
Mindkét fajta közokirathamisítás bűncselekmény.
A rendőrök akkor miért fogadták el neki? Lehet azért mert az állandója volt ez és volt egy másik tartózkodási helye?
Másik új helynél hogy érjük el hogy bejelentsenek és ne tudjanak kirakni akkor se ha nem fizetünk egy ideig?
"Mert a bérbeadók pöffeszkednek a bérlők pénzéből dorbézolnak. A lakhatás pedig mindenkinek jár. "
Össze téveszted a magántulajdont az állam kötelességivel.
Bár szerintem mióta nem alkotmány van hanem alaptörvény valószínűleg ez sem jár.
"csak reális árakon adhassa ki."
Reális áron adta ki hiszen kivetted és utánad következő is kiveszi.
Ha nem az volna nem tudná kiadni.
Szerintem nem arra kell utazni, hogy nem fizetsz és akkor nem költöztetnek majd ki mert moratórium, jog.....
Vannak más szavak is amiket meg kellene ismerned:becsület, felelősségvállalás....
Szerintem könnyebb lenne az életed mit így.
Pont ugyan ilyen ingyen élővel akadt bajom.
szívességből megengedtem egy "hölgynek" rezsi fejében lakhatja a lakásomat.
December óta a számlák nincsenek fizetve,felszólitó levelet nem volt hajlandó átvenni.
Egy hete rendőrségi kisérettel felmenve alá irta a felmondó levelet,amiben le irtuk,hogy a határ idő lejárta után zárat cserélhetek akár a bent lévő holmiaikkal eggyütt is.
mit tehetek ha még sem költözik ki?
Nincsenek bejeltkezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!